مدیرعامل سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حملونقل شهرداری کرمان، ساخت پارکینگ را تنها راهحل کوتاهمدت برای ساماندهی به ترافیک چهارراه «سمیه» (طهماسبآباد) دانست.
به گزارش کرنا، مدیرعامل سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حملونقل شهرداری کرمان، از وجود ساختمانهای متعدد پزشکان، تراکم مراجعهکنندگان به پزشکان و نبود پارکینگ را بهعنوان عوامل ترافیک در چهارراه «سمیه»، نام برد و اظهار داشت: درخصوص ترافیک این منطقه با گلایههای زیادی از جانب شهروندان روبهرو هستیم.
وحید خلیفه، نظام نادرست نوبتدهی پزشکان را عامل دیگری بر ترافیک این منطقه دانست و توضیح داد: تعداد زیادی از مراجعهکنندگان به پزشکان، برای چنددقیقه ویزیت، ساعتها در مطب یک پزشک انتظار میکشند که چون عموماً برای رفتوآمد از خودروی شخصی استفاده میکنند، موجب افزایش بار ترافیکی در این محدوده میشود.
وی با بیان اینکه پزشکان بهتر است سیستم نوبتدهی را ساماندهی کنند، افزود: با همکاری پزشکان در مورد یادشده، از مدتزمان توقف خودروهای پارکشده کاسته، و از ترددهای زیاد و غیرضروری به این منطقه جلوگیری میشود.
مدیرعامل سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حملونقل شهرداری کرمان، از طرح مطالعات جامع ترافیک بهعنوان یک راهحل بلندمدت درخصوص حل ترافیک شهر کرمان، یاد کرد و دربارۀ ساخت پارکینگ در چهارراه «سمیه»، گفت: برای جذب سرمایهگذار، بهمنظور ساخت پارکینگ در ملک متعلق به شهرداری، واقع در خیابان «ابنسینا»، روبهروی کلینیک «بعثت»، فراخوان داده شده است.
خلیفه ادامه داد: بهمنظور ساخت پارکینگ، به مالکان این منطقه برای درخواست همکاری و تملیک املاک ایشان نیز، فراخوان دادهایم.
وی با تأکید بر اینکه شهرداری کرمان، تا پایان امسال فرآیند ساخت این پارکینگ را آغاز خواهد کرد، افزود: ساخت این پارکینگ در صورت تأمین اعتبار، بیش از یکسال زمان میبرد.
مدیرعامل سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حملونقل شهرداری کرمان، با بیان اینکه در سنوات گذشته موضوع ایجاد «دهکده سلامت» مبنی بر انتقال مطب پزشکان در یک منطقه وسیع خارج از شهر مطرح بوده، گفت: این مسأله نیاز به تصمیم مدیران استانی و بالادستی دارد و قابلیت اجرا در بلندمدت را دارد.
خلیفه، بر ساخت پارکینگ، بهعنوان راهکار فوری تأکید کرد و ادامه داد: درخصوص اجرای طرح زوجوفرد در محدودۀ خیابانهای «جهاد»، «شریعتی» و «شهید بهشتی» قبل از به پایان رسیدن طرح جامع ترافیک نمیتوانیم تصمیم بگیریم.
وی تأکید کرد: در برنامهریزیهای شهری باید بهجای اصالتدادن به خودرو، به حضور افراد در شهر بها دهیم تا شهری زیباتر داشته باشیم و مشکلات کمتری را تجربه کنیم.