دوشنبه 20 مرداد 1399
  • اقتصاد
  • شماره خبر: 9608515
  • 24 بهمن 1398
  • 16:36
  • امتیاز:5/4
  • امتیاز شما
سامان‌دهی قیمت و درجه‌بندی گوشت قرمز انجام شد

در کمیتۀ نرخ‌گذاری گوشت قرمز استان کرمان؛

سامان‌دهی قیمت و درجه‌بندی گوشت قرمز انجام شد

در نشست اخیر کمیتۀ نرخ‌گذاری گوشت قرمز استان کرمان، قیمت گوشت قرمز در انواع و درجات مختلف تعیین شد.

به گزارش کرمان‌شهرآن‌لاین، به نقل از ایرنا کرمان، معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان گفت: کمیتۀ نرخ‌گذاری گوشت قرمز در طول سه هفته‌ای که تشکیل شده، سه جلسه برگزار کرده و در این جلسات با شنیدن نظر تولیدکنندگان، قصابان و کارشناسان جهاد کشاورزی و دامپزشکی اقدام به سامان‌دهی قیمت گوشت قرمز کرده است.

سینا خسروی افزود: در جلسۀ اخیر این کمیته قرار شد قیمت انواع گوشت گوسفند و گوساله به تفکیک، قیمت‌گذاری و اعلام شود.

وی ادامه داد: بر این اساس، قیمت‌های تعیین‌شده در سطح بازار لازم‌الاجراست و شهروندان در صورت مشاهدۀ هرگونه تخلف می‌توانند مراتب را با شماره ۱۲۴ در میان بگذارند.

معاون بازرگانی سازمان صمت استان کرمان اعلام کرد: قیمت انواع گوشت گوساله از جمله گوشت مخلوط درجه یک بدون استخوان ۷۴ هزار تومان، راسته فیله مخلوط ۸۸ هزار تومان، ران درجه یک بدون چربی ۸۵ هزار تومان، سردست پاک‌کرده ۸۴ هزار تومان، گردن ۶۵ هزار تومان، قلوه‌گاه ۴۹ هزار تومان، دنده آبگوشتی ۱۵ هزار تومان و گوشت چرخ‌کرده ۶۰ هزار تومان تعیین شده است.

خسروی ادامه داد: قیمت انواع گوشت گوسفند شامل گوشت کَهرِه درجه یک هر کیلو ۱۰۰ هزار تومان، گوشت برّه درجه یک بدون دنبه ۹۰ هزار تومان، گوشت برّه درجه ۲ با ۱۰۰ گرم دنبه ۸۰ هزار تومان، گوشت بز و میش درجه یک هر کیلو ۷۰ هزار تومان و گوشت بز و میش درجه دو هر کیلو ۶۰ هزار تومان است.

وی خاطرنشان کرد: هماهنگی لازم با دامپزشکی به عمل آمده و قرار است نوع گوشت در کشتارگاه برچسب بخورد و به این ترتیب تشخیص نوع و درجۀ گوشت برای مصرف‌کننده راحت خواهد بود.

15.6321