دوشنبه 22 بهمن 1403
  • شورا و شهر
  • شماره خبر: 9612270
  • 29 دی 1403
  • 13:27
  • امتیاز:5/4
  • امتیاز شما
پیشرفت ۹۰ درصدی بهسازی بوستان «شهید مطهری»

شهردار منطقه سه کرمان خبر داد:

پیشرفت ۹۰ درصدی بهسازی بوستان «شهید مطهری»

شهردار منطقه سه شهر کرمان، از پیشرفت ۹۰ درصدی بهسازی بوستان «شهید مطهری» و بهره‌برداری ازآن، همزمان با ایام‌الله «دهه فجر» خبر داد.

به گزارش کرنا؛ رضا خیاط زاده، مساحت بوستان «شهید مطهری» را ۶۵۰۰ مترمربع اعلام کرد و افزود: بهسازی و زیباسازی بوستان «شهید مطهری» در قالب طرح «بوستان‌ها گلستان می‌شود»، از اوایل تیرماه امسال آغاز شده و تاکنون، ۹۰ در صد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی از انجام اقدامات مختلفی ازجمله ۲۰ مترمکعب بلوک‌چینی، ۸۰ مترمربع آجرچینی، ۳۰ مترمکعب بتن ماهیچه و اجرای ۳۰۰ متر جدول سنگی خبر داد و گفت: در راستای بهسازی این بوستان، حدود ۶۰ متر‌مکعب شفته‌ریزی و ۳۰۰۰ مترمربع، فرش‌موزاییک شده است.

خیاط زاده، به اجرای آب‌نما و تجهیز آن در این بوستان اشاره کرد و اجرای سنگ کوبیک، غلاف‌گذاری، نصب پایه‌چراغ، اجرای گل‌کار، اجرای جدول سنگی و اجرای پله و رمپ را از دیگر اقدامات انجام شده دانست.

وی، هدف از این اقدامات را رفاه حال شهروندان، بهسازی بوستان‌ها و زیباسازی منظر شهری بیان کرد و گفت: این بوستان در ایام ‌الله «دهه فجر» به بهره‌برداری می‌رسد.

0