سه شنبه 1 اردیبهشت 1405
  • شورا و شهر
  • شماره خبر: 9612730
  • 5 مرداد 1404
  • 00:44
  • امتیاز:5/4
  • امتیاز شما
ضرورت طراحی برنامه‌های فرهنگی‌ برای ذائقه‌های مختلف

شهردار کرمان تأکيد کرد:

ضرورت طراحی برنامه‌های فرهنگی‌ برای ذائقه‌های مختلف

شهردار کرمان، در نشست بررسی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری، با تأکید بر ضرورت طراحی برنامه‌های فرهنگی‌ برای ذائقه‌های مختلف شهروندان‌، گفت: اصلاح ساختار سازمان ضروری است و اختصاص ساختمان مجزا برای این سازمان باید در دستور کار قرار گیرد.

به گزارش کرنا، محسن تویسرکانی، چهارم مردادماه، در نشست بررسی عملکرد سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری، با بیان اینکه امسال بنا داریم نشست‌های بازدید از سازمان‌های زیرمجموعه شهرداری، به طور مستمر ادامه داشته باشد، افزود: موضوعات و برنامه‌های متنوع ارائه‌شده توسط سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمان، نشان داد که همکاران این سازمان درباره کلیه اقدامات هم‌اندیشی کرده‌اند و مشکلات به‌خوبی احصا شده است.

وی، تأکید کرد: اصلاح ساختار سازمان ضروری است و باید به‌سرعت انجام شود؛ همچنین اختصاص ساختمان مجزا برای سازمان باید در دستور کار قرار گیرد.

شهردار کرمان، با بیان اینکه در حوزه کار فرهنگی رسالت‌ سنگینی در شهرداری داریم، افزود: اقدامات فرهنگی‌ باید برای ذائقه‌های مختلف شهروندان‌ ‌باشد نه یک‌ قشر خاص؛ فرهنگ اصیل کرمانی را باید به تصویر بکشیم؛ اماکن‌ دیدنی شهر کرمان را تبلیغ کنیم و همه اینها جز با تعامل با دستگاه‌های مرتبط، میسر نیست؛ ضمن اینکه به موازات این اقدامات، باید تلاش‌های انجام‌شده، تبیین و تبلیغ شود.

تویسرکانی، خاطرنشان کرد: برای بسیاری از موضوعات فرهنگی می‌توانیم فرهنگ‌سازی را از خانواده پرسنل شهرداری آغاز کنیم.

وی، اظهار داشت: پرفورمنس شهروندی، اتفاق خوبی است و در فضای مجازی هم باید انعکاس داده شود؛ همچنین هفته‌های فرهنگی اقدام بسیار خوبی است که حتماً باید برای آن برنامه‌ریزی شود.

شهردار کرمان، تأکيد کرد: نرم‌افزار بیلبوردها موضوع مهمی است و حتماً باید پیگیری شود.

معاون فرهنگی اجتماعی شهردار و مدیرعامل سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمان نیز در این نشست، گزارشی از عملکرد این سازمان، پروژه‌های در دست اقدام و پروژه‌های عمرانی سازمان، ارائه کرد و افزود: به‌جز فرهنگ‌سراها که مستقیم زیر نظر سازمان اداره می‌شوند، ۲۹ مرکز در حوزه فرهنگی و اجتماعی به‌صورت مشارکتی با سازمان فعالیت دارند و با ۲۳ مرکز در حوزه فرهنگی و ورزشی، مشارکت داریم.

سیدمرتضی حسینی، ادامه داد: در طول سال گذشته و سال‌جاری تاکنون، حداقل ۳۵ جشن بزرگ شهری با حضور بیش از ۴۰۰۰ نفر، ۱۲۰ جشن منطقه‌ای و محله‌ای، سه کنسرت شهری، سه برنامه نورافشانی بزرگ شهری و ۴۰ برنامه محله‌ای برگزار شده است.

وی، خاطرنشان کرد: دومین جشنواره‌ ملی «نان» سال گذشته در پارک «مادر» با استقبال ۱۵۰هزار نفر و با مشارکت ۲۷ استان و ۱۵ شهرستان برگزار شد.

مدیرعامل سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمان، بیان کرد: در زمینه رویدادهای هنری، در سال ۱۴۰۳، رویدادهایی ازجمله سالانه هنرهای تجسمی، کارگاه تصویرسازی و گرافیک محیطی و رویداد هنری بهار در بهار، برگزار شد.

حسینی، افزود: در زمینه رویدادهای مهارتی، جشنواره «آش» و رویداد مهارتی «یلدا» و در حوزه مسابقات، مسابقه عکاسی «قاب عکس رمضان» و مسابقه حفظ سوره «واقعه»، برگزار شد.

وی، یادآور شد: رویدادهای ورزشی ازجمله همایش بزرگ‌ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای، مسابقات ورزشی محله‌های شهر کرمان، مسابقه قوی‌ترین مردان کرمان و هفتمین دوره مسابقات رباتیک، برگزار شد.

معاون فرهنگی اجتماعی شهردار کرمان، اظهار داشت: در حوزه اجتماعی، برنامه‌هایی ازجمله سمینار ضوابط طراحی و مناسب‌سازی فضاهای عمومی شهر ویژه افراد دارای معلولیت با حضور دکتر شعله نوذری، دوره‌ مشاوره خانواده، همایش مشاوره عمومی ‌خانواده برای کارکنان‌ شهرداری، همایش پیشگیری از مصرف مواد و الکل در فرزندان، سمینار کسب‌وکار (آموزش هوش مصنوعی) و ویژه‌برنامه زندگی به سبک رضوی (فرزندآوری و جوانی جمعیت) در سال گذشته و سال‌جاری برگزار شده است.

حسینی، خاطرنشان کرد: در حوزه گردشگری، اقداماتی ازجمله تور کرمان‌گردی، دورهمی فعالان گردشگری، ضبط و تولید مجموعه ۱۰ قسمتی پیرامون ‌معرفی جاذبه‌های گردشگری کرمان که از سه شبکه‌ تلویزیونی پخش شد، اجرا شده است.

وی، بیان کرد: در حوزه دبیرخانه شهر ملی صنایع دستی، اقداماتی ازجمله پویش تبلیغاتی معرفی هنرمندان پیشکسوت صنایع دستی و پویش تبلیعاتی معرفی آثار فاخر صنایع دستی روی پرتابل‌های شهری، انجام شده؛ جشنواره صنایع دستی و‌ مشاغل خانگی، جشنواره‌ نوروزی صنایع دستی در سال گذشته و سال‌جاری برگزار شد و پاتوق هنر برای فروش صنایع دستی به‌صورت منظم سه روز در هفته در میدان «ارگ» برگزار می‌شود.

مدیرعامل سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمان، فعالیت‌های دبیرخانه نجوم را برشمرد و افزود: در حوزه تبلیغات شهری در سال گذشته ۱۶۵۰ بیلبورد و ۲۰۰۰ پرتابل و در سال‌جاری تاکنون ۷۵۵ بیلبورد و ۵۱۲ پرتابل اجرا کردیم.

حسینی، بیان کرد: طرح صدای شهر تاکنون در میدان «ارگ» و شهربازی فعال شده و تلاش داریم در پنج نقطه از شهر اجرا شود.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای برگزاری سومین جشنواره ملی «نان» در مهرماه ۱۴۰۴، یادآور شد: شاخص این دوره از جشنواره، بخش بین‌الملل آن است که برای برگزاری بهتر، نیاز به کمک مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل داریم.

معاون فرهنگی اجتماعی شهردار کرمان، از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی فرهنگسرای مجازی، خبر داد و افزود: فرهنگسرای مجازی دو بخش اصلی «میز خبر» و «میز خدمت» دارد و شامل بخش‌های آموزش، نگارخانه مجازی، کتابخانه مجازی، ورزش، گردشگری و اجتماعی است.

حسینی، از برگزاری سومین جام «قهرمان شهر» در سال‌جاری و تشکیل گروه کوهنوردی شهرداری، خبر داد و خاطرنشان کرد: مدرسه ورزش شهرداری ویژه فرزندان پرسنل راه‌اندازی شده و در حال حاضر با ورزش فوتبال کار خود را آغاز کرده و در ادامه، رشته‌های تکواندو و کشتی هم اضافه خواهد شد.

وی، با اشاره به پیش‌بینی برنامه‌هایی برای جشن ۶۰ سالگی جنگل «قائم(ع)»، افزود: علاوه بر مستند «جنگل قائم(ع)» که ساخته شده، مراسم ۶۰ سالگی جنگل «قائم(ع)» قرار است برگزار شود، همچنین برای رویدادهایی ازجمله مراسم درختکاری فاز جدید این جنگل، نمایشگاه و کتاب عکس، باید اقدام شود.

مدیرعامل سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمان، از طراحی بازی شهری کرمون‌گردی، خبر داد و افزود: پرفورمنس شهروندی، در برخی چهارراه‌های شهر اجرا شده و ادامه خواهد داشت که پیام‌های شهروندی در حوزه ترافیک، زندگی سالم و فرهنگ شهروندی در قالب این طرح ارائه می‌شود.

حسینی، خاطرنشان کرد: در حوزه اجتماعی، گرمخانه موقت جنب شهربازی با مساحت ۳۰۰ مترمربع راه‌اندازی شده که ظرفیت پذیرش ۵۰ نفر خانم و ۲۰۰ نفر آقا در دو سالن‌ مجزا را دارد.

وی، به برنامه‌های در دست اقدام سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمان، اشاره کرد و افزود: تجهیز و راه‌اندازی اتاق مادر و کودک در پایانه مسافربری، راه‌اندازی دبیرخانه شهر دوستدار سالمند با همکاری سازمان بهزیستی، راه‌اندازی شوراهای اجتماعی محلات، برگزاری جشنواره کلمپه در شهریورماه سال‌جاری، ساخت انیمیشن «بهشت کوچک» با هدف آشنایی با صنایع دستی و جاذبه‌های گردشگری کرمان، بخشی از برنامه‌های در دست اقدام سازمان است.

معاون فرهنگی اجتماعی شهردار کرمان، از طراحی هفته‌های فرهنگی کرمان، خبر داد و افزود: برای شروع، هفته فرهنگی‌ بم را در کرمان در برنامه داریم و برای برگزاری هفته فرهنگی کرمان در سایر استان‌ها در حال هماهنگی با مراکز استان‌ها هستیم.

حسینی، درخصوص پروژه‌های عمرانی در دست اقدام این سازمان، خاطرنشان کرد: احداث سوله ورزشی پارک بانوان‌ آفتاب، احداث سوله ورزشی در سلسبیل، مشارکت در احداث زمین فوتبال چمن مصنوعی در چهار نقطه از شهر و آماده‌سازی و تعمیر ساختمان کمپ ماده ۱۶ بانوان، بخشی از اقدامات عمرانی سازمان در سال‌جاری است.

گفتنی است، در این جلسه، طرح خانواده شهروندی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری، با حضور شهردار کرمان، رونمایی و نخستین تئاتر خانواده شهروندی، اجرا شد.

0