رییس کمیسیون گردشگری و میراث فرهنگی شورای شهر کرمان، گفت: جشنواره ملی نان، موجب شد تا شهروندان، گرایش بیشتری برای استفاده از «نان کامل» و «نان سبوسدار» پیدا کنند و میزان آن را در سرانه مصرف غذایی خود، افزایش بدهند.
به گزارش کرنا، محمدامین شمسی، با اشاره به رونق بیشتر دومین «جشنواره ملی نان» نسبت به سال گذشته، گفت: این جشنواره، بازخوردهای خوبی در استان و کشور داشته و موجب شده مردم نسبت به مصرف «نان کامل» ترغیب شوند و از آن، شناخت بیشتری پیدا کنند.
وی، با بیان اینکه ثبت ملی جشنواره نان، برای کرمان نیازمند آیتمهایی است که باید با همکاری ادارهکل میراث فرهنگی و استانداری کرمان، عملیاتی شود، گفت: برگزاری رویدادهایی مثل جشنواره نان میتواند به جذب گردشگر و معرفی بیشتر کرمان نیز منجر شود
رییس کمیسیون گردشگری و میراث فرهنگی شورای شهر کرمان، اظهار داشت: امسال در دومین دوره این جشنواره، برای کودکان نیز، برنامهها و بازیهای جذابی در نظر گرفته شد، تا بازدید از جشنواره، برای کودکان هم جذاب باشد و از طریق بازیهایی که با خمیر و نان انجام میدهند، با فرآیند پخت نان آشنا شوند.
گفتنی است، دومین «جشنواره ملی نان» شهرداری کرمان، که با مشارکت ۲۷ استان و حضور ۱۵ شهرستان استان کرمان، برگزار شد، دیروز جمعه ۲۷ مهرماه، پایان یافت.