چهارشنبه 21 مرداد 1405
  • شورا و شهر
  • شماره خبر: 9613533
  • 20 مرداد 1405
  • 15:36
  • امتیاز:5/4
  • امتیاز شما
اجرای همزمان بهسازی، پیاده‌روسازی، جدول‌گذاری و مسیر دوچرخه‌سواری از فرودگاه تا چهارراه شفا

معاون حمل‌ونقل و امور زیربنایی شهردار کرمان خبر داد:

اجرای همزمان بهسازی، پیاده‌روسازی، جدول‌گذاری و مسیر دوچرخه‌سواری از فرودگاه تا چهارراه شفا

معاون حمل‌ونقل و امور زیربنایی شهردار کرمان، از اجرای عملیات بهسازی، پیاده‌روسازی، جدول‌گذاری و احداث مسیر دوچرخه‌سواری در مسیر فرودگاه تا میدان آزادی خبر داد و گفت: در حال حاضر عملیات اجرایی این طرح در محدوده فرودگاه تا چهارراه شفا، با فعالیت همزمان سه پیمانکار در حال انجام است.

به گزارش کرنا محمدرضا یحیی‌زاده، با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل پاک در شهر کرمان اظهار کرد: یکی از رویکردهای مدیریت شهری، ایجاد و تکمیل مسیرهای ایمن و استاندارد برای تردد دوچرخه و فراهم‌کردن بستر مناسب برای استفاده شهروندان از شیوه‌های حمل‌ونقل پاک است.

وی افزود: در همین راستا، پروژه بهسازی مسیر فرودگاه تا میدان آزادی در دستور کار قرار گرفته و عملیات اجرایی آن شامل بهسازی معابر، پیاده‌روسازی، جدول‌گذاری و اجرای مسیر دوچرخه‌سواری است که در حال حاضر بخش فرودگاه تا چهارراه شفا با استفاده از ظرفیت سه پیمانکار به‌صورت همزمان در حال اجراست.

 

یحیی‌زاده، با اشاره به پیش‌بینی مسیر دوچرخه‌سواری در این پروژه تصریح کرد: با تکمیل مسیر، امکان اتصال آن به شبکه دوچرخه‌های اشتراکی شهر کرمان فراهم خواهد شد و شهروندان می‌توانند از این ظرفیت برای جابه‌جایی درون‌شهری و استفاده از حمل‌ونقل پاک بهره‌مند شوند.

 

وی تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دوچرخه‌سواری و ایجاد پیوستگی میان مسیرهای موجود و مسیرهای جدید، از الزامات گسترش فرهنگ استفاده از دوچرخه و کاهش وابستگی به خودروهای شخصی است و مدیریت شهری کرمان این موضوع را با جدیت دنبال می‌کند.

معاون حمل‌ونقل و امور زیربنایی شهردار کرمان، در پایان خاطرنشان کرد: هدف از اجرای این طرح، صرفاً احداث یک مسیر دوچرخه‌سواری نیست، بلکه ایجاد یک مسیر کامل و مناسب برای تردد ایمن شهروندان، ارتقای کیفیت پیاده‌راه‌ها، ساماندهی معابر و تقویت حمل‌ونقل پاک در یکی از محورهای مهم شهر کرمان است.

0