مدیرعامل سازمان عمران و بازآفرینی فضای شهری شهرداری کرمان، از احداث پارکینگ ابتدای میدان سرآسیاب با ظرفیت ۳۰۰ خودرو، خبر داد.
به گزارش کرنا، محمد باقر سلطانینژاد، گفت: به مناسبت برگزاری بزرگداشت ششمین سالگرد سپهبد شهید حاجقاسم سلیمانی اقداماتی انجام شده که از جمله آن تعریض پارکینگ امامرضا(ع) به سمت خروجی معبر روبروی تخت دریاقلی بیگ است.
وی افزود: این پروژه به منظور فراهمآوردن فضای بهتر برای پارک خودروهای زائران محترم به مناسبت برگزاری بزرگداشت ششمین سالگرد سپهبد شهید حاجقاسم سلیمانی در محدوده پردیسان قائم (عج) انجام شده است
سلطانینژاد، هدف از این اقدام را تسهیل دسترسی و ارائه خدمات بهتر به زائران و عزاداران دانست و ادامه داد: امیدواریم با این تغییرات، شرایط مناسبی برای خدماترسانی به عموم مردم فراهم شود
وی، به پروژه زیرسازی و بهسازی محوطه ساختمانی، جنب میدان ابومهدی المهندس، در سمت حوض ستاره اشاره کرد و افزود: به منظور اقامت موکبداران محترم در محدوده پردیسان قائم (عج) و فراهمآوردن شرایط مناسب برای خدماترسانی به زائران و عزاداران این اقدام انجام شد.
وی، یادآور شد: هدف از این اقدام ارتقاء کیفیت خدمات و بهبود وضعیت محیطی در این منطقه است که با اجرای این پروژه، امیدواریم فضایی راحتتر و مناسب تر برای موکبداران و زائران گرامی ایجاد شود.