جمعه 24 اسفند 1403
  • شورا و شهر
  • شماره خبر: 9612411
  • 24 اسفند 1403
  • 13:54
  • امتیاز:5/4
  • امتیاز شما
برخی اقدامات شهرداری کرمان در قالب جشنواره «پیشران دو» در آستانه سال جدید

شهردار کرمان تشریح کرد:

برخی اقدامات شهرداری کرمان در قالب جشنواره «پیشران دو» در آستانه سال جدید

شهردار کرمان، برخی اقدامات شهرداری، در قالب جشنواره «پیشران دو» در آستانه سال جدید و استقبال از بهار 1404را تشریح کرد.

به گزارش کرنا، محسن تویسرکانی، با بیان اینکه تاکنون، بیش از ۳۷۰۵ نقطه‌محل در سامانه «SDI»، براساس ارزیابی‌های انجام‌شده به ثبت رسیده است، گفت: بر همین اساس تاکنون، ۵۳۰هزار مترمربع، از قطعه‌زمین‌های خالی، پاکسازی و یک‌میلیون و ۹۷۰هزار مترمربع، از معابر شهر، تسطیح و پاکسازی شده است.

وی، از تنظیف و شست‌وشوی معابر، دیوار و محوطه، به مساحت ‌بیش از دو میلیون و ۴۰۰هزار مترمربع، خبر داد و با بیان اینکه ۱۳هزار تن، خاک‌ونخاله از سطح شهر جمع‌آوری شده است، افزود: کارگران شریف شهرداری، تا‌کنون، شست‌و‌شوی جدول‌های معابر را به میزان ۴۵۰هزار متر انجام داده‌اند.

شهردار کرمان، از رنگ‌آمیزی بیش از ۴۵۰۰ پایه‌چراغ، نرده و سایر اِلِمان‌ها و ۸۸۰۰مترمربع از سطوح آن‌ها نیز، خبر داد و اظهار داشت: در قالب جشنواره «پیشران دو»، حدود ۳۴۳هزار متر جدول نیز رنگ‌آمیزی شد.

وی، با بیان اینکه ۴۴ اِلِمان و سفره هفت‌سین در نقاط مختلف شهر کرمان، نصب و اجرا شد، از  پیاده‌روسازی به مساحت ۵۵هزار و ۱۸۰مترمربع، جدول‌گذاری بیش از ۲۲هزار و ۴۰۰متر،  لکه‌گیری آسفالت به مقدار ۴۱۰۰ تن،  اجرای روکش آسفالت به مساحت ۱۲۶هزار و ۴۰۰مترمربع، زیرسازی و تسطیح بیش از ۲۲۴هزار و ۹۰۰مترمربع و خط‌‌‌‌کشی و اصلاح ۸۵هزار و ۲۹۶متر از معابر خبر داد.

شهردار کرمان، یادآور شد: اقدامات بیان‌شده، تنها بخشی از دستاوردهای جشنواره «پیشران دو» در راستای بهبود کیفیت زندگی شهری و استقبال از بهار است.

وی، از شهروندان شریف کرمان، به‌دلیل صبوری و همراهی آنها در اجرای کارهای عمرانی شهرداری کرمان، در مسیر بهسازی و زیباسازی شهر قدردانی کرد.

0