دوشنبه 4 اسفند 1404
  • شورا و شهر
  • شماره خبر: 9613185
  • 4 اسفند 1404
  • 13:11
  • امتیاز:5/4
  • امتیاز شما
بودجه ۱۵۷هزارمیلیارد ریالی شهرداری در سال ۱۴۰۵

در نشست عمومی شورای اسلامی شهر کرمان مصوب شد؛

بودجه ۱۵۷هزارمیلیارد ریالی شهرداری در سال ۱۴۰۵

نشست عمومی شورای اسلامی شهر کرمان، با حضور رییس، اعضای شورای اسلامی شهر، شهردار و معاون مالی و اقتصادی شهردار برگزار و بودجه سال ۱۴۰۵ شهرداری با مبلغ ۱۵۷هزارمیلیارد ریال، به تصویب رسید.

به گزارش کرنا، محمود بابایی رئیس شورای اسلامی شهر کرمان، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، پنجم اسفند ماه، روز مهندس را به مهندسان، به‌خصوص دست‌اندرکاران، متخصصان و مهندسان شهرداری تبریک گفت و تلاش مهندسان را در عرصه خدمت‌رسانی به جامعه گرامی را داشت و دستور دویست‌وهفتادویکمین نشست عمومی شورای اسلامی شهر را اعلام کرد.

دبیر شورای اسلامی شهر کرمان، در نطق پس از دستور، مصوبات کمیسیون‌های شورا را مطرح و به نامه شهرداری کرمان در خصوص درخواست اهالی سرآسیاب در مورد هیات مذهبی امام‌حسن عسکری(ع) اشاره کرد و گفت: در این خصوص، با کلیات موضوع در قالب قرارداد با بنیاد بناهای ماندگار موافقت و مقرر شده که شهرداری اقدامات لازم را بر اساس ضوابط و مقررات انجام دهد که با نظر جمعی اعضای شورا مصوب شد.

سید محمد‌صادق تقوی، همچنین نامه انجمن «خیریه تلاشگر سلامت بانوان» را مطرح و اعلام کرد: طبق مصوبه کمیسیون مقرر شد با توجه به اینکه دو سال از اقدامات خیریه به جهت صدور پروانه می‌گذرد؛ حداکثر ظرف مدت دو هفته موضوع بررسی و اقدام لازم انجام شود و نتیجه به همراه اقدامات مربوط به تغییر کاربری به شورا گزارش شود. 

وی افزود: در ضمن با توجه به درخواست آن خیر ، مقرر شد قرارداد به مدت یکسال تمدید شد که با موافقت اعضای شورا مصوب شد .

در ادامه این نشست، با رای اکثریت اعضای شورای اسلامی شهر کرمان، بودجه سال ۱۴۰۵، شامل ماموریت، برنامه، طرح و پروژه با ۱۵۷ هزا میلیارد ریال، به تصویب رسید . 

در ادامه اعضای شورای اسلامی شهر، مطالبات و درخواست‌های مردمی را مطرح کردند. در ابتدا علیرضا نادری، عضو شورای اسلامی شهر کرمان، درایت به‌موقع دانشجویان انقلابی و ورود آنها به صحنه را ستود و با ابراز تأسف از ورود بعضی از افراد فریب‌خورده دشمن به صحنه گفت: در شرایط حساس کشور، این اقدامات درست نیست و نباید به دست دشمن بهانه داد.

دیگر عضو شورای اسلامی شهر کرمان نیز، ضمن تشکر از فعالیت‌های شهرداری در آستانه سال جدید و اجرای طرح پیشران با همیاری کارگران، گفت: پیشنهاد دارم که در خصوص بهره‌وری بیشتر و ایجاد انگیزه به کارگران و نیروهای شهرداری توجه شود.

محمدرضا کمساری، در خصوص طرح ترافیکی میدان شورا نیز، مطالبی عنوان کرد و گفت: نیاز است که طرح با شفافیت تشریح شود و اگر نیاز به اصلاح دارد، اصلاحات آن انجام شود؛ زیرا به نظر می‌رسد در خصوص افکار عمومی چنین رضایتی نسبت به طرح وجود ندارد و نیاز است مردم اقناع و‌ افکار عمومی نسبت به طرح توجیهی شود و اگر نواقصی هست، نواقص پذیرفته و اصلاح شود.

وی، به بودجه پارک ابتدای ورودی سرآسیاب اشاره کرد و افزود: این پارک معارضی داشت و تغییراتی در آن رخ داد اما با توجه به اینکه در بودجه سال آینده، ساخت پارک ورودی سرآسیاب مدنظر قرار است، از شهرداری درخواست داریم تا با رفع معارض شرایط را تسهیل کند .

کمساری، همچنین به اهمیت شعائر دینی در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و درخواست داشت که سازمان فرهنگی و اجتماعی و ورزشی شهرداری برای مشارکت هرچه بیشتر مردم وارد کار شود و با همکاری گروه‌ها برای افطاری دادن در محله های شهر، حال و هوای رمضان را در شهر القا کند.

رییس کمیسیون میراث فرهنگی و گردشگری شورای اسلامی شهر کرمان نیز، بر ایجاد سفره‌های افطاری در محله‌ها به عنوان یک کار فرهنگی اشاره کرد و گفت: با توجه به ولادت امام‌حسن(ع) نیاز است که شهرداری مشارکت کند و نمود این کار حسنه را در شهر نشان دهد.

 محمد‌امین شمسی، افزود: با توجه به اجرای طرح پیشران، درخواست دارم تا توجه ویژه‌ای به نیروهای شرکتی انجام و در خصوص حقوق و مزایا این اقدام با سرعت بیشتری انجام شود.

محمود بابایی، رییس شورای اسلامی شهر کرمان نیز، ضمن تشکر از نیروهای شهرداری در اجرای طرح پیشران، اجرای تعهدات ماده ۱۴ قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر‌منقول را یک فرصت و نکته مهمی دانست و افزود: امیدورایم شهرداری با همکاری ارگان‌های دخیل در این زمینه به خوبی اقدام کند و با توجه به وجود زیرساخت‌ها در شهرداری، برای تسهیل امور مردم و جلوگیری از مشکلات مربوط به ثبت و نقل و انتقالات املاک، اقدامات لازم را مدنظر قرار دهد.

وی، نصب نخستین اولین سگمنت در پل شهدای اقتدار و اجرای آخرین عرشه در پل شهدای خلبان را قابل تحسین دانست و ابراز امیدواری کرد که به زودی این پروژه‌ها افتتاح شود.

بابایی، با بیان اینکه بازدید خبرنگاران از پروژه‌های سطح شهر بازخورد خوبی داشت، از خبرنگاران و مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تشکر و خاطرنشان کرد: ما نیز در شورا نشست هیئت‌رییسه کمیسیون‌ها با خبرنگاران را در پیش داریم و قصد داریم تا به سوالات خبرنگاران پاسخ دهیم.

وی، در ادامه به بیمارستان «آرمین » اشاره کرد و با بیان اینکه در حوزه سرمایه‌گذاری اقدام موثری در این زمینه انجام شده است، ادامه داد: ما مانع سرمایه‌گذاری نیستیم اما خواستار رعایت ضوابط و مقررات لازم در این زمینه هستیم، زیرا در جوار بیمارستان، طرح مسجد رسول(ص) در حال اجرا است که مردمی و اثری ماندگار است.

 بابایی، افزود: در این خصوص، پروانه داده شده و پارکینگ در نظر گرفته شده است، اما تلاقی فضای پارکینگ مسجد رسول(ص) و بیمارستان آرمین وجود دارد و لازم است که ضوابط و مقرات در آن رعایت شود؛ بنابراین ما درخواست نظارت داریم تا از اقدامات فرهنگی که خودجوش هستند، حمایت کنیم و نگذاریم حق آنها ضایع شود. 

رییس کمیسیون بودجه، منابع پایدار و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر کرمان نیز، انجام اقدامات به‌موقع در شهر را ستود و با بیان اینکه شهرداری از لحاظ سیما و منظر و فضای سبز شهری به خوبی پیش می‌رود، این اقدامات را سزاوتر تقدیر و تشکر دانست.

حسین چناریان، افزود: روزهای پایانی مراجعات مردمی نیز، افزایش پیدا می‌کند و این اقدام فرصت خوبی برای پرداخت عوارض شهری و افزایش درآمد است، لذا درخواست می‌شود تا پاسخگویی به مردم تسریع شود و این موضوع مدنظر قرار گیرد. 

در ادامه رییس کمیسیون حقوقی، نظارت و ارزیابی شورای اسلامی شهر کرمان نیز، به افتتاح مجموعه بزرگ گلخانه سلولزی شهرداری در جنوب شرق کشور اشاره کرد و ادامه داد: امیدورایم علاوه بر خود‌کفایی تامین گل و‌گیاه در خارج از مجموعه هم انجام شود که خوشبختانه این هدف به نتیجه رسید؛ با توجه به تقارن ماه رمضان و عید نوروز و افزایش حجم کار، درخواست می‌شود که مدیران به کارکنان و کارگران شهرداری توجه و از آنها قدردانی کنند.

محمد امینی‌زاده، به فضاسازی شهری و موضوع ماه مبارک رمضان اشاره کرد و افزود: این نمود باید در تبلیغات محیطی و شهری و سیما و منظر شهری به خوبی دیده و بنرهای آسیب‌دیده نیز جایگزین شود .

وی، با اشاره به اینکه در وقت مقرر لایحه عوارضی بررسی و اعلام شده است، ادامه داد: درخواست داریم به لوایح عوارضی که شورا تصویب کرده و از جمله سیاست‌گذاری‌های شورا است، توجه و در این خصوص اطلاع رسانی شود.

  امینی‌زاده، از جمله موارد مهم را معافیت و مشوق‌های در نظرگرفته شده برای رونق ساخت‌‌‌وساز به‌ویژه با هدف سکونت‌ در بافت تاریخی، اعلام کرد و افزود: استفاده از نما و مصالح سنتی برای تحریک ساخت‌وساز در محدوده و همچنین نوسازی مجموعه در محدوده بافت تاریخی نیز شامل مشوق و با شروط در نظر گرفته شده معاف از پرداخت عوارض است.

امینی‌زاده، همچنین ادامه داد: در صورتی‌که نمای سنتی در مجموعه کل شهر اجرا شود، معافیت‌های قابل توجهی در نظر گرفته شده که مشوقی برای مردم محسوب می‌شود .

 وی، همچنین افزود: برای توسعه فضاهای فرهنگی و مذهبی نیز مشوق‌هایی در نظر گرفته شده است، که تمام کاربری فرهنگی و مذهبی به صورت رایگان پروانه آنها صادر می‌شود. 

در ادامه فتح الله مویدی، رییس کمیسیون بهداشت و محیط زیست شورای اسلامی شهر کرمان نیز، ضمن تشکر از افتتاح مجموعه گلخانه سلولزی شهرداری، کلنگ‌زنی بازارچه‌های زنجیره‌ای را از دیگر اقدامات خوب شهرداری ذکر کرد.

در ادامه شهردار کرمان نیز، ضمن تشکر از کارگران سخت‌کوش شهرداری، ادامه داد: موارد مدنظر اعضای شورا را در دستور کار قرار می‌دهیم و امیدورایم بتوانیم منشأ خدمت برای مردم کرمان باشیم.

31.2532