سه شنبه 27 آبان 1404
  • شورا و شهر
  • شماره خبر: 9612992
  • 27 آبان 1404
  • 04:04
  • امتیاز:5/4
  • امتیاز شما
موافقت برای فروش ۷۶ دستگاه اتوبوس اسقاطی شهرداری در مزایده عمومی

در نشست علنی شورای اسلامی شهر کرمان مصوب شد؛

موافقت برای فروش ۷۶ دستگاه اتوبوس اسقاطی شهرداری در مزایده عمومی

نشست علنی شورای اسلامی شهر کرمان، با حضور رئیس، اعضای شورای اسلامی شهر کرمان، شهردار و معاون مالی و اقتصادی شهردار کرمان، برگزار شد و اعضای شورای اسلامی شهر کرمان، برای فروش ۷۶ دستگاه اتوبوس اسقاطی شهرداری کرمان به صورت دسته‌بندی هفت تایی و ده تایی در مزایده عمومی موافقت کردند.

به گزارش کرنا، رئیس شورای اسلامی شهر کرمان، ضمن تسلیت برای فرارسیدن، ایام فاطمیه، از فرمانداری برای برگزاری جلسات منظم و اینکه مصوبات به‌موقع رسیدگی و تایید می‌شود، قدردانی کرد و گفت: هیات حل اختلاف هم در این خصوص همکاری خوبی دارد.

محمود بابایی، در ادامه به موضوع بازگشت مطالبات شهرداری‌ها از دولت در طی نشستی در شهر ارومیه اشاره کرد و از اعلام دستورالعمل بودجه سال آینده به شوراهای شهر خبر داد.

وی اظهار کرد: اقدامات دوره ششم شورای اسلامی شهر، نتیجه همه تلاش‌های اعضای شورا است و با توجه به بالا بودن سطح مطالبات، انتظاراتی وجود داشت که سعی کردیم پاسخ داده و فضا را به خوبی مدیریت کنیم.

در ادامه دبیر شورای اسلامی شهر کرمان، دستور دویست وچهل و‌هشتمین نشست علنی شورای اسلامی شهر کرمان، را اعلام و در توضیح مصوبات جلسه به صورت‌جلسه مورخ ۱۴ آبان سال جاری در مورد تملک املاک مجاور مسجد قائم(عج) اشاره کرد و گفت: پس از بررسی اسناد موجود مشخص شده که متراژ قابل تملک املاک مجاور مسجد قائم بر اساس واریزی‌هایی در سال 1387 و 1390 که توسط استانداری کرمان به شهرداری کرمان انجام شده است و ارزش املاک مورد نظر بر اساس قیمت دفترچه کارشناسی 6 نفره شهرداری، مصوب 1404 مبلغ 474 میلیون و 183 هزار ریال تعیین می‌شود.

سید محمد‌صادق تقوی، ازحضور شهردار، تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر از جمله حسین چناریان، علیرضا نادری و محمدرضا کمساری، معاون مالی و اقتصادی و نمایندگان مسجد قائم(عج) در این جلسه خبر داد و افزود: طبق این مصوبه، شهرداری موظف است که با توجه به مفاد صورتجلسه، نسبت به تنظیم قرارداد مورد نظر اقدام و نتیجه را به شورای اسلامی شهر اعلام کند.

که این مصوبه با نظر جمعی اعضای شورای اسلامی شهر تصویب شد.

در ادامه درخواست کمک به ساخت مسجد امام حسن عسکری (ع) مطرح و با کمک و مساعدت شهرداری به مبلغ ۱۶۰ میلیون ریال موافقت شد؛ همچنین اعضای شورای اسلامی شهر به درخواست مربوط به سیستم پایش تصویری موکب امام حسین (ع)، واقع در پلیس راه ماهان و تهیه ۳۵ عدد دوربین با مبلغ ۱۲ میلیارد و ۲۳۴ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال موافقت کردند.

دبیر شورای اسلامی شهر کرمان، در ادامه نامه شهرداری کرمان، با موضوع اخذ مجوز برای برگزاری مناقصه پلاک‌گذاری را مطرح کرد و گفت: درخصوص پلاک‌گذاری املاک، با مفاد مطرح‌شده در نامه مذکور در کمیسیون موافقت شده و با توجه به اینکه نصب پلاک از وظایف شهرداری نیست در زمان نصب 50 درصد هزینه از مالک پس از تصویب مبلغ مذکورگرفته می‌شود و همچنین پس از انجام مناقصه نتیجه به اطلاع شورا رسانده و اقدامات انجام شود.

سید محمد‌صادق تقوی، افزود: در خصوص سایر اطلاعات املاک شامل کد آدرس سازمان‌ها و شرکت‌های خدمات‌رسان مانند آب، برق و گاز نیز بررسی انجام و به صورت واحد‌‌ درج می‌شود و گزارش اقدامات انجام‌شده در حین اجرا به شورا ارسال می‌شود.

در این خصوص، محمود ایرانمنش، رییس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای اسلامی شهر کرمان، تصریح کرد: لازم است پس از تاییید شورا مجدد هزینه‌ها مورد ارزیابی قرار گیرد.

محمد امینی‌زاده، رییس کمیسیون حقوقی، نظارت و ارزیابی شورای اسلامی شهر کرمان، با بیان اینکه این روند باید در سامانه مناقصه قرار گیرد و رقم مشخص آن به شورای اسلامی شهر اعلام شود؛ ادامه داد: پنجاه درصد هزینه را شهرداری می‌پذیرد تا عدم پلاک‌گذاری که پیش از این می‌بایست توسط اداره پست در سالهای گذشته انجام می‌شد؛ جبران شود؛ اما پس از ارائه گزارش به شورا اقدامات لازم باید انجام شود.

رامین امیرمداح، معاون مالی واقتصادی شهردار، نیز با بیان اینکه همه اقدامات را شهرداری انجام می‌دهد و شماره پلاک و کد‌پستی بر عهده اداره پست است؛ گفت: البته همزمان قصد داریم گروه ممیزی شهرداری را هم برای محاسبه عوارض نوسازی فعال کنیم. که با این توضیحات به تصویب رسید.

رئیس کمیسیون حقوقی، نظارت و ارزیابی شورای اسلامی شهر کرمان، در ادامه به موضوع بازارهای روز اشاره کرد و با بیان اینکه در سالهای متمادی هزینه‌ها و ردیف بودجه برای این طرح در نظر گرفته شده؛ اما محقق نشده است؛ گفت: به نظر می‌رسد در این شرایط اقتصادی نابسامان، باید کاری کرد؛ زیرا این بازارچه‌ها نقش موثری در عرضه مواد خوراکی با قیمت مناسب دارند. 

محمد امینی‌زاده، افزود: امسال رقمی نزدیک به ۱۱ میلیارد تومان برای ایجاد بازارچه‌ها در نظر گرفته شده است و ما در شورا خواستار پیگیری و اجرای این طرح هستیم.

وی همچنین بر سرعت افزایش درآمد و تامین بودجه مصوب تاکید و خاطرنشان کرد: بعضی از پروژه‌ها اولویت نداشتند؛ اما اجرا شدند که از جمله آن اصلاح ترافیکی میدان شورا بود که اولویت نداشت.

رئیس کمیسیون بودجه، منابع پایدار و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر کرمان، به موضوع پیگیری مطالبات مردمی، اشاره کرد و گفت: بعضی از مطالبات جزئی است و با تعامل بیشتر و گذر زمان در شهرداری برطرف می‌شود و نیاز به ارجاع به شورا ندارد.

حسین چناریان، همچنین با اشاره به رسیدن به پایان دوره و فعال‌شدن جریانات و گروه‌های سیاسی، بر مدیریت بهتر این فضا از سوی ریاست شورا، عدم جهت‌گیری هر کدام از اعضای شورای اسلامی شهر در موضوعات خاص و حفظ رعایت فضای وحدت شورا برای خدمت به شورا تاکید کرد.

سید محمد‌صادق تقوی، رئیس کمیسیون هوشمند‌سازی و شفافیت شورای اسلامی شهر کرمان، نیز با اشاره به محاسبه خوب ارزیابی الکترونیک عوارض و برون‌سپاری بعضی از خدمات، از شهرداری کرمان برای ایجاد این امکان تشکر کرد و شیوه کاری شهردار در همراه‌کردن دستگاه‌ها و مدیران اجرایی استان در پیشبرد موضوعات شهری را ستود.

رئیس کمیسون گردشگری و میراث فرهنگی شورای اسلامی شهر کرمان، نیز به برگزاری جلسه مشترک با حضور رئیس کمیسیون گردشگری، نمایندگان اتاق بازگانی و سازمان میراث فرهنگی، اشاره کرد و از برگزاری رویدادهایی با موضوعات گردشگری و میراث فرهنگی در شهر کرمان با همکاری شهرداری، میراث‌فرهنگی و اتاق بازرگانی در ماه های پایانی سال خبرداد.

محمدامین شمسی، افزود: با اشاره به برگزاری این رویدادهای مشترک، از شهردار می‌خواهیم برای جلوگیری از ناهماهنگی‌ها و همکاری بیشتر در جهت این اقدامات مشترک، تدبیری اندیشیده شود.

وی در ادامه به موضوع نصب بیلبوردهای جدید در شهر کرمان و توجه برلزوم جانمایی مناسب آنها با درنظرگرفتن سیما و منظر شهری، تاکید کرد و گفت: طراحی میدان آزادی، اعلام مکان‌های نازیبا در مناطق حساس و لزوم طراحی آنها، تعیین‌تکلیف ساخت ده سردیس از بزرگان کرمان، به نتیجه‌رسیدن یادمان شهدای ۱۴ دی ماه نیز از جمله مطالباتی است که نیازمند پیگیری و اعلام نتیجه از سوی شهرداری است.

نایب رییس کمیسیون گردشگری و میراث فرهنگی شورای اسلامی شهر کرمان، ضمن تشکر ویژه از هیات کشتی، شرکت مس و شهرداری برای ایجاد بستر خوب برای ورزش کشتی ادامه داد: درحال حاضر اردوی تیم ملی نونهالان در کرمان در حال برگزاری است .

محمدرضا کمساری، افزود: در کمیته زیباسازی مصوب شده که کارشناسان چندین رشته علمی با رایزنی مشترک المان‌های پنج منطقه شهری را برداشت کنند و طرح جامع زیباسازی با توزیع مناسب المان‌ها و طرح کارشناسی به شهرداری و شورا ارائه شود.

وی تصمیم شهرداری در خصوص ساماندهی کارگاه ضایعاتی را نیز قابل تحسین دانست و ادامه داد: مالکیت زمین ابهاماتی دارد که نیازمند تعیین تکلیف جدی است ؛ زیرا اگر کارگاهی را جمع‌آوری می‌کنیم باید زیرساخت مناسب آن را هم درنظر بگیریم؛ لذا با فراهم‌آوردن زیرساخت مناسب در این زمینه، کاری بزرگ برای شهر و حاشیه شهر فراهم می‌شود.

کمساری، ضمن تقدیر از تلاش همه اعضای روابط عمومی شهرداری کرمان و همچنین کسب مقام سوم در بین روابط عمومی‌های کشور؛ گفت: لازم است که به این نیروها اهمیت داده و فرصت و بستر مناسب را برای رشد آنها فراهم کنیم 

در ادامه علیرضا نادری دیگر عضو شورای اسلامی شهر کرمان، ضمن تشکر از شهرداری برای ایجاد چهره مطلوب در شهر کرمان، ادامه داد: مطرح‌کردن بعضای از موضوعات درشورا نیازمند بررسی بیشتر است زیرا مطرح‌کردن آنها برای مردم شبه ایجاد می‌کند.

در ادامه شهردار کرمان، در پاسخ به مطالبات اعضای شورای اسلامی شهر، ضمن تشکر از تلاش روابط عمومی برای کسب رتبه بالا و همچنین تلاش‌های سازمان فاوا و معاونت شهرسازی در حوزه الکترونیکی‌کردن فرایندها و زحمات شبانه‌روزی کارگران سخت‌کوش شهرداری، گفت: به زودی شاهد زبانزدشدن اقدام منحصربه فرد شهرداری کرمان، در سطح کشور هستیم.

در ادامه دبیر شورای اسلامی شهر کرمان، نامه شرکت «هورخش دارو» را مطرح کرد که در خصوص درخواست شرکت مزبور، مقرر شد؛ مبلغ بیست میلیارد تومان به صورت نقد و مابقی با ارایه ضمانت بانکی به صورت حداکثر 24 ماهه تقسیط و هر دوره 6 ماهه کارشناسی به روز شود و پس از دریافت مبلغ نقدی اولیه و دریافت ضمانت‌نامه ، نقشه تفکیکی تهیه و به مالک تحویل شود.

 لازم است که در اجرای مصوبه ، نظریه هیأت تطبیق که اعلام می‌شود با رعایت مفاد ماده 101 اصلاحی قانون شهرداری‌ها و به ویژه تباصر 3 و 4 ماده قانونی یاد شده باشد. که با نظر جمعیدر صحن علنی شورا مصوب شد.

در ادامه موضوع تهاتری بدهی شهرداری کرمان با اداره برق مطرح شد.

رامین امیر‌مداح، معاون مالی و اقتصادی شهردار کرمان، به قوانین مولد‌سازی دارایی‌های دولت اشاره کرد و گفت: طبق این قانون می‌توانیم بدهی‌های خود را از طریق تهاتر با زمین تسویه و بدهی برق که برای دو سال‌ونیم محاسبه شده است را پرداخت کنیم؛ که با نظر جمعی اعضای شورا این مصوبه تصویب شد .

در ادامه نامه شهرداری کرمان در خصوص موافقت برای فروش 76 دستگاه اتوبوس اسقاطی به صورت دسته‌بندی هفت تایی و ده‌تایی در مزایده عمومی مطرح شد.

در این خصوص امینی‌زاده، رییس کمیسیون حقوقی، نظارت و ارزیابی شورای اسلامی شهر کرمان، به چندین مرتبه بازدید از ۷۶ اتوبوس اسقاطی شهرداری اشاره کرد و با بیان اینکه تعدادی از اتوبو‌س‌ها مشکلات جدی دارند و باید حذف شوند؛ ادامه داد: البته تعدادی هنوز قابل استفاده هستند و تعدادی دیگر که مشکل موتور دارند را می‌توان با جایگزینی موتور جدید اصلاح و وارد خطوط کرد.

رییس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای اسلامی شهر کرمان، نیز پیشنهاد مزایده ۷۶ اتوبوس اسقاطی شهرداری را مربوط به یک ماه گذشته، اعلام کرد و ادامه داد: با توجه به نابسامان‌بودن وضعیت حمل‌و‌نقل عمومی شهر، مقرر شد که سه نفر کارشناس از تک تک اتوبوس‌ها با حضور کارشناسان بازدید داشته باشند.

منصور ایرانمنش، گفت: در این بازدید مشخص شده که تعدادی اتاق سالم اما موتوری ناسالم دارند که پیشنهاد می‌شود فروش آنها در مزایده به صورت حراج برگزار شود تا با بالاترین قیمت به فروش برسند؛ بنابراین، تاکید دارم قبل از گران‌شدن اتوبوس‌های جدید نسبت به فروش اتوبوس‌های اسقاطی اقدام شود.

شهردارکرمان، در این خصوص گفت: قانون‌گذار شاخصی بر قیمت‌گذاری گذاشته و کارشناس رسمی دادگستری همه مولفه‌های مدنظر شهرداری را نیز در نظر می‌گیرد.

محسن تویسرکانی با بیان اینکه سند داشتن و نداشتن اتوبوس در قیمت‌گذاری تاثیر می‌گذارد؛ ادامه داد: زمانی که از سوی دستگاه رسمی تعدادی اتوبوس اسقاطی واگذار شود؛ کارت سوخت آنها فعال نیست و امکان استفاده از این مزیت برای خریدار وجود ندارد.

وی با بیان اینکه علاوه بر موتور اتوبوس، مبلمان، سیستم گرمایش و سرمایش هم مهم است و باید اتوبوس‌های قابل بازسازی را جدا و بقیه را بفروشیم؛ ادامه داد: ما با سیر صعودی قیمت اتوبوس مواجه هستیم و تعلل‌کردن آن به صلاح نیست.

تویسرکانی، با بیان اینکه شیوه حراج ابهاماتی دارد؛ افزود: در حال حاضر فضای قابل‌توجهی اشغال شده و نیاز است که اتوبوس‌ها را بفروشیم و به صورت فوری تعدادی جایگزین کنیم؛ زیرا هدف ما پیشبرد اهداف خدمت به مردم است نه چیز دیگر. که این موضوع نیز با نظر جمعی اعضای شورا مصوب شد

در ادامه این نشست و در نطق پس از دستور جلسه؛ فتح‌الله مویدی، رییس کمیسیون خدمات شهری، بهداشت و محیط زیست شورای اسلامی شهر کرمان، نیز با اشاره به سلیقه‌ای عمل‌کردن در محاسبه قدرسهم در بعضی از مناطق، وظیفه شورا را نظارت دانست و گفت: بعضی از موارد در مورد قدر‌سهم طبق قانون عمل نمی‌شود و در این خصوص که اراضی و خانه باید در تعیین قدر‌سهم از هم تفکیک شوند تذکر دادیم.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر کرمان، نیز با بیان اینکه امروز کرمان میزبان تشییع ده شهید گمنام است، به موضوع میزبانی از اعضای شورای اسلامی شهر بوشهر، اشاره کرد و گفت: حضور متکدیان در بازار و میدان شهدا از سوی این افراد بسیار بارز بود؛ بنابراین، بر ساماندهی میدان سرآسیاب ، مشتاق تاکید داریم و خواستار پیگیری هستیم. 

عشرت کردستانی، در ادامه طرح تعریض خیابان دستغیب را مطرح کرد و افزود: بارها تذکر دادیم اما پیشرفت خوبی ندیدیم؛ درحال حاضر چالش‌های مردم در این خیابان بیشتر شده و نیاز است که روند کار به سرعت پیش رود .

وی از دیدار با اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان در خصوص پسماند اشاره و به موضوع درآمد‌زایی از پسماند در شهری چون اصفهان اشاره کرد و گفت: هرچند کارهایی در تفکیک شده است؛ اما در فرهنگ شهروندی باید بیشتر روی این موضوع کار کرد و تجربیات استان‌های دیگر برای بازیافت زباله و انجام درآمدزایی را مورد استفاده قرارداد.

محسن تویسرکانی، از افتتاح مرکز بیومتریک شهرداری کرمان در روزهای آینده برای رفع معضل متکدیان و معتادان متجاهر خبر داد و گفت: در حوزه پسماند بعد از شهرکرمانشاه، دومین شهری هستیم که با امضای وزیرکشور در خصوص طرح( آر. دی . اف ) تولید سوخت از پسماند کار می‌کنیم و ۸۵ میلیارد تومان برای این موضوع در نظر گرفتیم. در حوزه تفکیک زباله از مبدا نیز در حوزه آموزش به خوبی اقداماتی انجام دادیم.

وی در مورد میدان سرآسیاب، به مطالعات قرارگاه خاتم(ص) اشاره کرد و گفت: طرح اولیه تمام شده و بعد از تایید شورا و اصلاح بودجه، کلنگ‌زنی می‌شود.

شهردار کرمان، تعریض خیابان دستغیب را نیازمند رفع مشکلات حقوقی و معارض املاک، دانست و گفت: در احداث بازارهای روزهم کار کردیم و لازم است دراین خصوص اطلاع‌رسانی و با حضور مدیر مربوط به ساماندهی مشاغل شهری در نشست شورا موارد لازم و اقدامات انجام‌شده به مردم اطلاع رسانی شود.

تویسرکانی، با تاکید براینکه ما به دنبال ایجاد بازارجامع روز هستیم و از طریق سرمایه‌گذاری کار را پیش می‌بریم؛ ادامه داد: تا پایان سال اجرای این طرح رقم خواهد خورد .

وی در مورد بودجه نیز گفت: نباید به بودجه به صورت سطحی نگاه کرد و طرح این موضوع که بودجه هنوز محقق نشده، نشان‌دهنده عدم تسلط به روند بودجه است؛ اما در مقایسه‌ سالهای اخیر با سال جاری همه موارد به صورت روشن مشخص می‌شود و تفاوتها کاملا محسوس است و کمیسیون بودجه شورا همه موارد را با حساسیت دنبال می‌کند.

0