پنج شنبه 1 خرداد 1404
  • شورا و شهر
  • شماره خبر: 9612534
  • 13 اردیبهشت 1404
  • 18:07
  • امتیاز:5/4
  • امتیاز شما
پیشرفت ۷۰درصدی پروژه کف‌سازی کوچه «بازار عزیز» در بافت تاریخی 

شهردار منطقه پنج کرمان (بافت تاریخی) خبر داد:

پیشرفت ۷۰درصدی پروژه کف‌سازی کوچه «بازار عزیز» در بافت تاریخی 

شهردار منطقه پنج کرمان، از پیشرفت 70درصدی پروژه کف‌سازی کوچه «بازار عزیز» با روش سنتی «سنگ آژیانه» در دو ماه اخیر، خبر داد.

یه گزارش کرنا، امیرحسین تویسرکانی، گفت: پروژه کف‌سازی کوچه «بازار عزیز»، واقع در بافت تاریخی، با استفاده از شیوه سنتی «سنگ آژیانه»، به همت معاونت حمل‌ونقل و امور زیربنایی منطقه پنج کرمان، به پیشرفت ۷۰درصدی رسیده است.

وی، با اشاره به اهمیت حفظ هویت تاریخی و معماری سنتی این منطقه، افزود: این پروژه با هدف احیای بافت قدیمی و تسهیل عبور و مرور در این بخش از بافت تاریخی اجرا و تلاش شده تا تمام مراحل مطابق با اصول معماری سنتی انجام شود.

شهردار منطقه پنج کرمان، ضمن تأکید بر نقش این پروژه در بهبود زیرساخت‌های شهری، اظهار داشت: با تکمیل این طرح، علاوه بر افزایش کیفیت مسیرهای عبوری، فضای این منطقه جلوه‌ای زیباتر و هماهنگ‌تر با بافت تاریخی خواهد یافت.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد با ادامه عملیات اجرایی، این پروژه در آینده‌ای نزدیک به بهره‌برداری برسد و مورد استفاده شهروندان و گردشگران قرار گیرد.

16.4734