جمعه 29 فروردین 1404
  • شورا و شهر
  • شماره خبر: 9612475
  • 18 فروردین 1404
  • 16:25
  • امتیاز:5/4
  • امتیاز شما
کرمان ظرفیت‌هایی دارد که اگر به‌کار گرفته شود، از بسیاری استان‌ها و شهرها سبقت خواهد گرفت

شهردار کرمان در نشست شورای اسلامی شهر کرمان:

کرمان ظرفیت‌هایی دارد که اگر به‌کار گرفته شود، از بسیاری استان‌ها و شهرها سبقت خواهد گرفت

در دویست و دهمین نشست عمومی شورای اسلامی شهر کرمان، از تلاش‌های مستمر و موثر شهردار کرمان و همکاران ایشان در مسیر پیشرفت شهر کرمان، قدردانی شد.

به گزارش کرنا، رییس شورای اسلامی شهر کرمان، در این نشست که با حضور رییس و اکثر اعضای شورای شهر و شهردار کرمان برگزار شد، با تشکر از زحمات شهردار و مجموعه شهرداری کرمان در سال ۱۴۰۳ و ایام نوروز، گفت: از شهردار کرمان و همکاران ایشان که برای جبران عقب‌ماندگی شهر، به شکل مضاعف تلاش می‌کنند، سپاسگزارم.

علیرضا نادری، با تبریک سال جدید افزود: پروژه تقاطع غیرهمسطح «شهید حاج‌یونس زنگی‌آبادی» در کمال ناباوری، ظرف مدت ۹ ماه به پایان رسید که جای افتخار و تقدیر دارد و نشان‌دهنده توانایی‌های ما در انجام کارها به‌ شرط اراده است.

در ادامه، دبیر شورای اسلامی شهر کرمان، به نامه‌های رسیده به شورای شهر اشاره و آنها را قرائت کرد.

سیدمحمد موسوی، به نامه شهرداری کرمان، و نامه رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان کرمان، با موضوع نامگذاری کوچه ۱۱ خیابان «شهید ورزنده» به نام شهید «عباس عابدی» اشاره کرد و گفت: این موضوع در کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورا به اتفاق آرا به تصویب رسیده است.

این نامگذاری با رأی همه اعضای حاضر در شورای به تصویب رسید.

دبیر شورای اسلامی شهر کرمان، به مصوبه کمیسیون فرهنگی واجتماعی شورای شهر درخصوص نامگذاری معبری به مناسبت روز «هنر انقلاب اسلامی» به ‌نام «شهید سیدمرتضی آوینی» نیز اشاره کرد و گفت: در این کمیسیون نامگذاری معبر بدون نام و تازه‌تأسیس روبه‌روی بلوار «پزشک»، از بلوار «امام‌رضا(ع)» به سمت شرق، به نام «شهید سیدمرتضی آوینی» مطرح شده و مورد تصویب قرار گرفته است.

این مصوبه نیز با ۱۰ رأی موافق اعضای حاضر در جلسه به تصویب رسید.

موسوی، به نامه دیگر شهرداری کرمان، با موضوع اعمال بهای خدمات مربوط به زباله ادارات، شرکت‌ها و سازمان‌های وابسته اشاره کرد و اظهار داشت: مقرر شد اعمال بهای خدمات پسماند «شرکت‌های دولتی و شرکت‌های وابسته به بنیادها ونهادهای مستقر در شهرها» در سال ۱۴۰۴ به‌عنوان«ادارات، شرکت‌ها، نهادها، بنیادها و سازمان‌های وابسته دولتی» و با نرخ ۲۹ کیلوگرم روزانه در سال ۱۴۰۴ تبدیل و اقدام شود و این موضوع در کمیسیون بودجه با تأیید اعضا به تصویب رسیده است.

این موضوع هم به اتفاق آرا در صحن علنی به تصویب رسید.

نامه دیگر شهرداری کرمان، درخصوص مجوز مبلغ هزینه دریافتی اتوبوس آموزشی آتش‌نشانی از مدارس و سایر نهادها بود، که برای هر مرتبه استقرار این اتوبوس در ادارات و نهادها، مبلغ ۵۰ میلیون ریال دریافت شود و مدارس به‌صورت رایگان باشند.

این مصوبه در کمیسیون بودجه با شش رأی موافق به تصویب رسیده بود.

بعد از رأی‌گیری، این مصوبه کمیسیون بودجه با ۹ رأی موافق به تصویب رسید.

نامه دیگر شهرداری کرمان درخصوص تسریع در تملک املاک خیابان «شهید دستغیب» بود که در آن پیشنهادات تشویقی برای مالکان املاک مجاور خیابان «شهید دستغیب» در محدوده بافت فرسوده، با توجه به ضرورت تعریض خیابان «شهید دستغیب» با پیشنهاد بسته تشویقی شهرداری صرفاً برای آن دسته از املاکی که در مسیر تعریض قرار می‌گیرند و باقی‌مانده دارند تا پایان سال‌جاری، مطرح شد. البته گفته شد که «بدیهی‌ است چنانچه موارد مربوط برابر ضوابط و مقررات نیاز به مصوبه کمیسیون ماده پنج داشته باشد، اقدامات لازم انجام شود.»

این مصوبه کمیسیون نیز با اکثریت آرا به تصویب رسید.

موسوی، نامه دیگر شهرداری درخصوص تعداد و مبلغ چک‌های وصول‌نشده تا پایان شهریور ۱۴۰۳ را مطرح کرد و گفت: در کمیسیون حقوقی این مورد بررسی و مقرر شد که گزارش موجود و مستندات آن، برای رسیدگی و بررسی‌های لازم به کمیته حسابرسی شورا ارسال شود و به‌صورت ماهیانه گزارشی از چک‌های وصول‌نشده به این شورا ارایه شود و پیشنهادات اجرایی شهرداری در مورد وصول چک‌های‌های پرداخت‌نشده هم، به این کمیته ارایه شود.

این نامه نیز با قید اینکه در بندهای یک و چهار، جمله «به شهرداری اختیار داده شود» به «شهرداری موظف است» تغییر یابد، به تصویب رسید.

تصویب درخواست راه‌اندازی ترامبولین در پارک «ارغوان» با ۹ رأی موافق، از دیگر مصوبات امروز شورای اسلامی شهر کرمان بود.

همچنین شورای اسلامی شهر کرمان تصویب کرد علیرضا نادری رییس شورا، محمد امینی‌زاده، رییس کمیسیون حقوقی، نظارت و ارزیابی و حسین چناریان رییس کمیسون بودجه، منابع پایدار و سرمایه‌گذاری، به‌عنوان سه نفر از اعضای شورا در هیأت نظارت بر ادامه فعالیت و تعیین‌تکلیف وظایف بنیاد امور خیریه و بناهای ماندگار شهرداری کرمان معرفی شوند تا در این هیأت حضور داشته باشند.

در ادامه، پس از قرائت نامه‌های رسیده به شورا، رییس کمیسیون خدمات شهری، بهداشت و محیط زیست شورای اسلامی شهر کرمان، گفت: از شهردار و معاونان و شهرداران مناطق و مجموعه کارکنان شهرداری کرمان، به‌دلیل کارهایی که در سال گذشته و در ایام نوروز انجام دادند و باعث رضایت مردم و پاکیزگی شهر شدند، تشکر می‌کنم.

فتح‌الله مویدی، افزود: با توجه به جمعیت زیادی که در آرامستان جدید شهر کرمان دفن شده‌اند و تردد خانواده‌های آنها، باید ساخت غسالخانه این آرامستان هرچه سریع‌تر به پایان برسد؛ همچنین سرویس‌های بهداشتی کم هستند و وضعیت مناسب ندارند و سالن‌های جدیدی که قرار بود ساخته شود، ساخته نشده‌ که نیازمند رسیدگی و پیگیری جدی است.

رییس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای اسلامی نیز در این نشست، با تقدیر از زحمات شهردار و مجموعه شهرداری کرمان در ایام نوروز و سال گذشته، گفت: خوشبختانه با بهره‌برداری تقاطع غیرهمسطح «شهید حاج‌یونس زنگی‌آبادی»، گره ترافیکی و یک چراغ قرمز از رینگ شهر کرمان برداشته و موجب تسهیل در رفت و آمد شد.

منصور ایرانمنش، افزود: با این حال هنوز چند گره ترافیکی در شهر داریم که سه‌راه «سیلو» و چهارراه «نیکزاد» از آن جمله هستند که استاندار کرمان هم برای اجرای تقاطع غیرهمسطح در این نقاط اعلام حمایت کردند.

وی، ادامه داد: اگر بتوانیم در این نقاط هم که مطالعات فاز یک و دو آن انجام شده، تقاطع غیرهمسطح اجرا کنیم، گره‌های ترافیکی کمتر شده و رینگ شهر بدون چراغ قرمز می‌شود و شهروندان می‌توانند از هر سمت شهر در کمترین زمان ممکن به مرکز شهر برسند.

ایرانمنش، گذاشتن سطل‌های بزرگ زباله در سطح شهر را یک مطالبه مردمی دانست و گفت: گذاشتن زباله در طول روز، شهر را نازیبا می‌کند و نیاز است این سطل‌ها در سطح شهر قرار داده شوند.

وی، از خرید ۱۰ دستگاه اتوبوس در پایان سال توسط شهرداری نیز تشکر کرد و گفت: امیدوارم بتوانیم در این سال خدمات بیشتری به مردم ارایه دهیم.

رییس کمیسیون حقوقی، نظارت و ارزیابی شورای اسلامی شهر کرمان هم، ضمن تشکر از زحمات شهردار و مجموعه شهرداری کرمان در روزهای پایانی سال و ایام نوروز گفت: در روزهای تعطیل، این بزرگواران در کنار نیروی انتظامی و برخی دیگر از دستگاه‌ها تلاش کردند تا شهر چهره مناسب و زیبایی داشته باشد و مسافران استفاده کنند.

محمد امینی‌زاده، افزود: موضوع قرارداد «های‌وب» که بین دولت، مدیریت شهری و شرکت خصوصی که دولت معرفی کرده بود، هزینه زیادی به شهر کرمان وارد کرد، اما نتیجه و حاصلی با کم‌کاری دولت، برای مردم کرمان نداشت و به‌نظرم باید مجموعه دولت و بازرسی به این مسأله ورود کنند و شهرداری نیز این مسأله را پیگیری کند تا مردم از اینترنت پرسرعت داخلی بهره برده و دنبال جایگزین نباشند.

وی، اظهار داشت: همچنین از شهرداری می‌خواهیم که پروژه‌هایی را که اجرای آنها طولانی شده و بعد از دوسال هنوز به پایان نرسیده‌، مانند بوستان «پانصد دستگاه»، در اولویت قرار دهد.

امینی‌زاده، با بیان اینکه در زمینه توسعه حمل‌ونقل عمومی اراده خوبی با خرید ۱۰ دستگاه اتوبوس در پایان سال گذشته، شروع شده است، گفت: با توجه به اختصاص ۸۰۰ میلیارد تومان برای توسعه حمل‌ونقل عمومی در بودجه سال ۱۴۰۴، در نیمه اول سال، این مهم انجام شود تا مردم بتوانند در مسأله سرویس مدارس هم، برنامه‌ریزی کنند.

وی، ادامه داد: هنوز یک ماه از تصویب بودجه گذشته است و اینکه شهرداری بخواهد موضوعات جدید را جایگزین مصوبات بودجه کرده و یا آن را اصلاح کند، درست نیست و باید به آنچه تصویب شده، پایبند باشند.

رییس کمیسیون حقوقی، نظارت و ارزیابی شورای اسلامی شهر کرمان، گفت: فضاسازی میدان «ارگ» بازخورد مناسب و خوبی داشته و پیاده‌راه‌شدن اطراف میدان و احیای میدان نیز مطلوب بوده، اما معتقدیم که فضاسازی متناسب با بوم میدان «ارگ» و فرهنگ مردم کرمان باشد و نه اینکه صرفاً به سمت برگزاری کنسرت برود که متأسفانه با همه تذکراتی که دادیم، باز هم به این سمت می‌رود، ولی لغو یک کنسرت که مجوزات لازم را گرفته و اطلاع‌رسانی شده است، بی‌احترامی به مردم است و بازخورد خوبی در کشور نداشته است.

رییس کمیسیون بودجه، منابع پایدار و سرمایهگذاری شورای اسلامی شهر کرمان نیز، گفت: بازخوردهای که از مردم در این ایام گرفتیم، نشان از رضایتمندی آنها دارد، که جای قدردانی است و اصلی‌ترین وظیفه کارگزاران نظام هم همین است مردمی را که همواره پای انقلاب هستند، راضی نگه داریم.

حسین چناریان، افزود: همچنین تحقق بودجه سال ۱۴۰۳ به گفته کسانی که در این امر تخصص دارند، سخت بود که خوشبختانه با جدیت و پیگیری شهردار و تلاش و هماهنگی که در همه ارکان شهرداری وجود داشت، بیش از ۹۴ درصد آن محقق شد که دستاورد قابل تقدیری است. باید کسانی که در این امر به‌صورت خاص و ویژه کار کردند، تشکر کنم.

وی، با تشکر از همکاری هیأت انطباق و فرماندار کرمان در تأیید مصوبات بودجه، اظهار داشت: بودجه، یک سند است که باید در چارچوب آن کار انجام شود؛ بنابراین، سعی شود چیزی از مصوبات آن کم نشود، ولی اگر خواستیم می‌توانیم مواردی را به آن اضافه کنیم. مانند اقدام شجاعانه آقای تویسرکانی، شهردار کرمان که در سال گذشته با اینکه بودجه پروژه «شهید حاج‌یونس زنگی‌آبادی» دیده نشده بود، اما این پروژه، منابع و پیمانکار خوب را به صحن شورا آورد و با تأیید شورا، این اقدام در کمترین زمان ممکن اجرا شد؛ بنابراین، اگر می‌توانیم این‌گونه موضوعات را که یک پیشنهاد اصولی، مطالعه و طراحی‌شده هستند، به بودجه اضافه کنیم، پیشنهاد را به شورا بیاوریم.

چناریان گفت: همچنین با توجه به نام امسال، باید سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری را تقویت کرده و توسعه دهیم و برگزاری همایش مشارکت در سرمایه‌گذاری و پیش‌بینی فعالیت‌های این حوزه را در برنامه قرار دهیم.

وی، گفت: افزایش یک سال عمر شورای شهر، فرصتی برای خدمتگزاری بیشتر به مردم است که اعضای شورای شهر باید قدر آن را بدانند.

نایب‌رییس شورای اسلامی شهر کرمان نیز در این نشست، گفت: از زحمات مجموعه زحمتکش و دلسوز شهرداری کرمان که با تلاش، خدمات قابل قبولی در سال گذشته ارایه دادند و رضایت نسبی مردم را در پی داشت، تشکر می‌کنم. همچنین از شهردار کرمان که به‌صورت عملیاتی و میدانی در پروژه‌های شهر حضور داشتند و یک مدیر جهادی و میدانی بودند، به‌صورت ویژه تشکر می‌کنم؛ البته جای کار بسیار است و امیدوارم امسال خدمات بیشتر و بهتری به مردم ارایه شود.

محمدرضا کمساری، افزود: همچنین تمرکز ویژه روی درآمد شهرداری در سه ماه آخر سال، نتیجه خوب تحقق ۹۴ درصدی بودجه‌ای را که سال گذشته افزایش خوبی پیدا کرده بود، دربر داشت که این نویدبخش این است که اگر از اول سال تمرکز را بر روی این مسأله قرار دهیم، اتفاقات بسیار بهتری در حوزه تحقق بودجه و رونق شهر رخ خواهد داد.

وی، ادامه داد: شاید نیاز باشد از ظرفیت‌هایی که در استان و شهر وجود دارد بیشتر استفاده کنیم و با بسترسازی، رشد شهر را شاهد باشیم. در این راستا شهرداری یکی از مجموعه‌‎هایی است که می‌تواند بسیار موثر باشد. باید تلاش کرد برخی که پول خود را در شهرها و کشورهای دیگر سرمایه‌گذاری می‌کنند، ترغیب کرد در شهر خودشان کرمان سرمایه‌گذاری کنند.

کمساری، اظهار داشت: شاید بهتر باشد یک کارگروه با حضور استاندار، شهرداری، نیروی انتظامی، دستگاه قضایی و دیگر سازمان‌های مرتبط با سرمایه‌گذاری تشکیل شود تا ضمن بررسی و مطالعات علمی موارد سرمایه‌گذاری، آسیب‌ها، گرفتاری‌ها و مشکلات این مهم هم کم شود و باعث رضایتمندی سرمایه‌گذاران هم بشود.

نایب‌رییس شورای اسلامی شهر کرمان، به نامناسب‌بودن جاده «چترود»، «راور» و «دیهوک» و تصادفات و تلفات و ناامنی این جاده اشاره کرد و گفت: پروژه دوبانده و مناسب‌شدن «چترود»، «راور» و «دیهوک» یک پروژه ملی است که همه بر این باور بودند با ملی‌شدن آن، این پروژه در کمترین زمان ممکن اجرا خواهد شد، ولی با گذشت ۱۶ سال از ملی‌شدن این پروژه، هنوز اجرا نشده و تصادفات و تلفات زیادی در این مسیر رخ می‌دهد.

کمساری، افزود: طبق مطالعات در هر تصادف منجر به فوت، کشور ۳۰میلیارد تومان متضرر می‌شود. این در حالی است که این پروژه با ۵۰۰میلیارد تومان به سرانجام می‌رسد؛ بنابراین، از مسئولان و مدیران استانی خواهش می‌کنم اهتمام ویژه‌ای به این مسأله داشته باشند.

وی همچنین از همکاری و تعامل اعضای شورای اسلامی شهر با شهرداری در سال گذشته تشکر کرد و گفت: قطعاً موفقیت شهر و شهرداری در سال گذشته با همکاری و تعامل این اعضا رقم خورد.

دبیر اول شورای اسلامی شهر کرمان نیز در این نشست، گفت: از زحمات جهادی شهردار و مجموعه شهرداری که منجر به رضایت مردم در سال گذشته و به‌ویژه ایام پایانی سال شد، تشکر می‌کنم.

سیدمحمد موسوی، افزود: البته شهرداری در حد بودجه و مقدورات و توانی که داشته کار انجام داده و این تلاش‌ها در شأن مرکز بزرگ‌ترین استان کشور نیست. با این حال اتفاقات خوبی که در شهر در سال گذشته رخ داد، نشان داد با خواستن و توانستن، کارهای خوبی انجام می‌شود.

وی، ادامه داد: تصویب بودجه مسیر غیرقابل انعطافی نیست و نباید مو به مو اجرا شود؛ چراکه نیازها، اتفاقات و موضوعاتی در شهر پیش می‌آید که شهرداری باید کارهای جدیدی انجام دهد و یا مشارکت داشته باشند. اجرای سریع و خوب پروژه «شهید حاج‌یونس زنگی‌آبادی» در کمتر از یک سال، ازجمله این اتفاقات است؛ بنابراین، با توجه به فرصت پیش‌آمده برای شورای اسلامی شهر، که یک سال به دوره فعلی افزوده شده، شهرداری باید بتواند هر کاری را که از مشکلات مردم گره‌گشایی می‌کند، پیشنهاد دهد چه در سرمایه‌گذاری و چه در کارهای عمرانی، می‌توان بدون اینکه شاکله بودجه را به هم بریزیم، کارهای خوبی هم اضافه کنیم.

موسوی، اظهار داشت: بافت تاریخی باید احیا شود. اقدامات خوبی که در میدان «ارگ» انجام شد و مردم از آن استقبال کردند، نشان داد مردم با این کارها همراهی می‌کنند و بافت تاریخی ما می‌تواند احیا شده و مورد استقبال قرار بگیرد.

دبیر شورای اسلامی شهر کرمان، گفت: امیدواریم فعالیت‌های خوب در سال جدید تداوم داشته باشند و از این فرصت جدید شورای شهر، به نفع مردم استفاده کنیم.

رییس کمیسیون گردشگری و میراث فرهنگی شورای شهر کرمان نیز، با تشکر از زحمات شهردار و شهرداری کرمان، اظهار داشت: می‌توان رینگ دوم و سومی در شهر کرمان اجرا کرد.

محمدامین شمسی ادامه داد: انجام مطالعات و اجرای رینگ شرقی و شمالی در شهر کرمان شاید مهمتر از اجرای تقاطع های غیرهمسطح در میدان «سرآسیاب» باشد و ترافیک شهر کرمان را کمتر کند.

وی، در مورد طراحی آرامستان جدید نیز، گفت: نواقصی در طراحی این آرامستان وجود داشت که براساس نیاز یک‌سری پروژه و طرح به آن اضافه شده است، اما این آرامستان نیاز به یک طرح جامع دارد که بر طبق آن عمل شود. همچنین به‌دلیل فضای روحی که در این بخش وجود دارد، نیاز به زنده‌شدن این مکان و ایجاد یک مکان تفریحی در این آرامستان وجود دارد.

شمسی، افزود: به نظر می‌رسد به ساختار جدیدی در گردشگری هم نیاز داریم.

رییس کمیسیون هوشمندسازی، بهره‌وری و شفافیت شورای اسلامی شهر کرمان نیز در این نشست، گفت: از شهردار، امام‌جمعه، استاندار، مدیران اجرایی، دستگاه‌های نظارتی و امنیتی و همه دستگاه‌هایی که با شورا و شهردار همراهی و همکاری داشتند، تشکر می‌کنم.

سیدمحمدصادق تقوی، افزود: درخصوص سرمایه‌گذاری و تحقق شعار امسال، علاوه بر اینکه از شهرداری انتظار می‌رود سازمان سرمایه‌گذاری را تقویت کند، در شورای اسلامی شهر کرمان هم باید کمک کنیم فرایندها تسهیل شود و اختیاراتی به شهردار بدهیم تا در حوزه عملیاتی، توان و اختیار بیشتری داشته باشند.

وی، گفت:‌ علی‌رغم نگرانی که درخصوص تحقق بودجه سال گذشته وجود داشت، ولی ۹۴ درصد بودجه محقق شد.

تقوی، ادامه داد: گردشگری و سرمایه‌گذاری دو بال موفقیت استان کرمان و شهر کرمان هستند که خوشبختانه استاندار کرمان هم به آنها معتقد است و ما هم در شهرداری و شورا باید این دو مهم را پیگیری کنیم.

رییس کمیسیون هوشمندسازی، بهره‌وری و شفافیت شورای اسلامی شهر کرمان، با بیان اینکه مدیر سازمان بازرسی استان در روزهای پایانی سال از اصلاح فرایندها در شهرداری کرمان تقدیر کرد و اظهار داشت: این مسأله با توجه به اینکه سازمان بازرسی بیشتر نقش هشداردهنده دارد، بسیار ارزشمند است که از شهرداری به‌خاطر اصلاح فرایندها تقدیر می‌کند.

شهردار کرمان نیز در این نشست، گفت: از اهتمام و توجهی شورای اسلامی شهر و مسئولان شهر کرمان در سال ۱۴۰۳ به شهرداری کرمان، به‌ویژه به من که اولین سال تجربه کاری‌ام در شهر کرمان بود، سپاسگزارم.

محسن تویسرکانی افزود: اگر حمایت و عنایت شورا نبود، توفیقاتی که بیان می‌شود، میسر نمی‌شد؛ هرچند معتقدم کارهای انجام‌شده، کف وظایف شهرداری در یک کلان‌شهر و مرکز بزرگترین استان کشور و پایتخت مقاومت جهان اسلام و شروعی برای انجام با سرعت مضاعف امور است؛ البته برای انجام کارهای بزرگ، نیازمند حمایت و همدلی اعضای شورای اسلامی شهر کرمان هستیم که خوشبختانه وجود داشته و دارد.

وی، ادامه داد: البته اختلاف سلیقه در پارلمان‌ها بدیهی و طبیعی است. برخی از افراد می‌خواهند از این مسأله سوءاستفاده و از آب گل‌آلود، ماهی‌گیری کنند؛ باید بدانند اختلاف سلیقه در مسایل در هر پارلمانی وجود دارد و طبیعی هم هست، اما مهم محوریت اصلی و حرکت رو به جلو است که امروز در شهر کرمان وجود دارد.

وی با تأکید بر اینکه کارهایی که بر عهده اینجانب است، طی خواهد شد و حمایت شورا هم وجود دارد، گفت: امروز شاهد یک همدلی و همراهی خوب در استان هستیم و همه ازجمله استاندار، فرماندار، دستگاه نظارتی و انتظامی و قضایی و شهرداری و ... همه همدل به فکر پیشرفت و رشد استان هستند که این وضعیت و همدلی منحصر‌به‌فرد است و باید از آن برای رشد کرمان استفاده کرد.

شهردار کرمان، با اشاره به نامگذاری امسال توسط رهبر معظم انقلاب به نام «سرمایه‌گذاری برای تولید» خاطرنشان کرد: مزین‌شدن سال به این نام توسط مقام  معظم رهبری، حجت را برای همه ما تمام کرد و به‌درستی تنها راه برون‌رفت از مشکلات کشور، همین مسأله است و امیدواریم با سرعت بیشتر بتوانیم کار را پیش ببریم.

تویسرکانی، گفت: البته پیش بردن کارها به نحو احسن و نیز افزایش سرعت در اجرای کارها، در شرایط عادی میسر نیست و هنر مدیران این است که به‌دنبال انجام کارهای نشدنی و سخت بروند.

وی، ادامه داد: ما به مدیران میدانی، جهادی و تلاشگر نیاز داریم که کارهای سخت و ناشدنی را انجام دهند، وگرنه کارهای روزانه و معمول، بدون حضور مدیران هم صورت می‌گیرد و مقام معظم رهبری هم تأکید دارند مدیران دنبال انجام کارهای سخت باشند؛ بنابراین، باید تلاش و از چالش‌ها و سختی‌ها عبور کنیم.

شهردار کرمان، گفت: پیش از این هم گفته‌ام که تنها و فقط به آماری که ارائه می‌شود، اعتقادی ندارم و نتیجه عملکرد شهرداری را در بازخورد و میزان رضایتمندی تک‌تک مردم ارزیابی می‌کنم، والا شعاردادن و آماردادن وقتی نمودی نداشته باشد، هیچ ارزشی ندارد؛ بنابراین، امیدوارم در کنار هم با همدلی، کارهای سخت را انجام دهیم که باعث امیدآفرینی در مردم می‌شود و امیدآفرینی و رضایت، اصلی‌ترین کار یک مدیر انقلابی و جهادی است.

تویسرکانی، خاطرنشان کرد: امروز مباحث خوبی در شورای شهر مطرح شد و من پیگیر انجام آنها هستم؛ به‌ویژه در دو موضوع سرمایه‌گذاری و گردشگری؛ البته معتقدم با ساختاری که داریم، توفیق زیادی در این مسیر نداریم و حتماً باید تدابیری صورت بگیرد و ساختار و فرایندها تقویت شود.

وی افزود: باید در بستر اعتماد و همدلی موضوعات پیگیری شوند؛ معتقدم اگر کنار هم باشیم و به هم اعتماد کنیم، کارهای بزرگی انجام می‌شود و باید بدانیم وارد کردن شبهه به‌ویژه امروز که راحت در فضای مجازی بسیاری مسایل بدون مستندات بیان می‌شود، باعث انجام‌نشدن کارها می‌شود و خستگی را در تن همکاران ما به‌جا می‌گذارد.

شهردار کرمان، با بیان اینکه تحقق بودجه و اجرای پروژه‌ها دست‌یافتنی است، اظهار داشت: شهر و استان کرمان، ظرفیت‌هایی دارد که اگر به‌کار گرفته شود، از بسیاری استان‌های توسعه‌یافته‌، سبقت خواهد گرفت و همکاران من در حال تلاش برای تحقق این مسأله هستند.

وی، ادامه داد: باید انتقادات و بازخورد کارهای انجام‌شده را در دستور کار قرار دهیم و همه با هم امسال با همدلی و همراهی، بهتر از همیشه، امور را پیش ببریم.

شهردار کرمان، همچنین در بخش دیگر صحبت‌های خود به موارد مطرح‌شده توسط اعضای شورای اسلامی شهر، پاسخ داد و گفت: امروز دیگر همه پیمانکاران می‌دانند که ما با آنها تعارف نداریم و اگر به تعهدات خود عمل نکنند، حتماً از طریق قانون و بندهای قرارداد اقدام خواهیم کرد و مواردی مانند اجرای سریع غسالخانه و یا سرویس‌های بهداشتی و سالن در آرامستان جدید هم، در صورتی که پیمانکار به تعهدات خود عمل نکند، اقدام خواهیم کرد.

تویسرکانی، در مورد گذاشتن سطل‌های بزرگ زباله مانند گذشته در سطح شهر نیز، گفت: معتقدم یکی از هنرهای ما مسأله فرهنگ‌سازی است. البته چون مسأله فرهنگ زودبازده نیست، افراد کمتر سراغ آن می‌روند، ولی باید این کار را انجام دهیم و اگر فرهنگ یک کار بین شهروندان و مردم نهادینه شود، نتایج ماندگار و مطلوب‌تری حاصل می‌شود. در این مورد هم سعی در فرهنگسازی برای گذاشتن زباله در ساعت ۹ شب و جمع‌آوری از این ساعت داریم؛ ضمن اینکه سعی داریم با بررسی نقاطی که شناسایی می‌کنیم، سطل زباله بگذاریم؛ چون در کل شهر مساله شیرآبه زباله و... هم پیش می‌آید.

وی، در مورد شرکت «های‌وب» و اجرای قرارداد با آن، گفت:‌ نامه‌ای را تهیه کرده و به متولیان امر ارسال خواهیم کرد.

شهردار کرمان، خاطرنشان کرد: در مورد درآمد شهرداری نیز، در سال ۱۴۰۳ اتفاقات خوبی افتاد و علی‌رغم اینکه از اول آذرماه شروع کردیم و جلوی بسیاری از موضوعات را گرفتیم، امسال جلوی تهاتر  و تخفیفات را گرفتیم که در شهرداری کرمان بی‌سابقه بود؛ در عین حال، درآمد و نقدینگی ما در شهرداری کرمان نیز بی‌سابقه بود، که نشان می‌دهد شهر کرمان می‌تواند درآمدی هم‌پای بسیاری از کلان‌شهرها داشته باشد و اگر شهردار و مجموعه شهرداری بدون اجحاف، با آگاهی‌سازی، با معرفی ظرفیت‌ها و از راه فرهنگ‌سازی برای دریافت عوارض ورود کند، می‌تواند موفق باشد.

تویسرکانی، با بیان اینکه نباید کاری را معطل گذاشت، از کارکنان و کارگران سخت‌کوش شهرداری کرمان که در سال ۱۴۰۳ به‌ شکل مضاعف تلاش کردند، قدردانی کرد و گفت: شهرداری کرمان نیروهای متخصص، با انگیزه و پای کار بسیار خوبی دارد که می‌توان با اتکا به ایشان و همین وضعیت موجود، شهر کرمان را متحول کرد.

0