یک شنبه 23 شهریور 1404
  • شورا و شهر
  • شماره خبر: 9612847
  • 23 شهریور 1404
  • 13:13
  • امتیاز:5/4
  • امتیاز شما
 کارهای فرهنگی را در هیچ‌زمانی تعطیل نکردیم

شهردار کرمان در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای استان کرمان:

کارهای فرهنگی را در هیچ‌زمانی تعطیل نکردیم

شهردار کرمان، در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای استان کرمان، بیان کرد: کارهای فرهنگی را در هیچ‌زمانی تعطیل نکردیم.

به گزارش کرنا، محسن تویسرکانی، صبح امروز در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای استان کرمان که با حضور شورای اداری مدیران شهرداری و معاونان صدا و سیما در محل این اداره‌کل برگزارشد؛ صدا و سیما را از دستگاه‌های موثر دانست و با اشاره به اینکه انتقاداتی به این رسانه ملی همواره وجود دارد، اظهار کرد: صدا و سیما در جنگ دوازده روزه، اصالت خود را به نمایش گذاشت و بر یاوه‌گویی دشمنان، خط بطلان کشید.

وی، با تاکید بر اینکه دستگاه‌های اجرایی با تعامل در حوزه فرهنگ می‌توانند نقش‌آفرینی کرده و با قرارگرفتن در کنار هم نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی و با هم هم‌افزایی، کنند؛ گفت: ما پایتخت مقاومت جهان اسلام هستیم و دیگران از ما توقع دارند که کاستی‌های کمتری داشته باشیم.

شهردار کرمان، به نقش‌آفرینی شهرداری با همکاری دستگاه‌های فرهنگی اشاره کرد و گفت: دغدغه جدی من، محتوای فاخر فرهنگی است؛ زیرا اعتقاد دارم رویدادهای فرهنگی در امیدآفرینی مردم تاثیر دارند و به همین دلیل کارهای فرهنگی را در هیچ مناسبتی تعطیل نکردیم و از شورای تامین برای هر مناسبت و اجرای رویدادی متناسب با آن اجازه می‌گرفتیم.

وی، با تاکید براینکه رویدادهای فرهنگی باعث نشاط و امید‌آفرینی در مردم می‌شوند و ما باید عمیقاً کار کنیم و با ایجاد محتوای غنی در تعامل با صدا و سیما، رویدادهای مشترک را رقم بزنیم؛ گفت: هراقدامی با داشتن غنای فرهنگی، از قاب سیما، قابل پخش است؛ تنها لازم است که مردم را به میدان بیاوریم؛ بنابراین علاوه بر میدان توحید (ارگ) بسیاری از مکان‌های کرمان از جمله قلعه دختر، نیز ظرفیت حضور مردم را دارد و برای اجرای برنامه‌های فرهنگی می‌توان به آن فکر کرد.

تویسرکانی، با تاکید بر اینکه به جای ارائه آمار و ارقام بر بازخورد عملکردی تاکید دارم، ادامه داد: در این میان رسانه ملی نقش مهمی دارد، چراکه از طریق رسانه ملی می‌توان نقاط ضعف و انتقادات را مطرح کرد و اصلاحات را انجام داد.

وی، تصریح کرد: اگر با چشم بسته کار کنیم موفق نیستیم، بنابراین بازخورد عملکردی خود را باید از چشم مردم ببینیم.

شهردار کرمان، به موضوع جهاد تبیین اشاره کرد و ادامه داد: در جهاد تبیین باید به مردم بگوییم که چه اقداماتی انجام و چه کارهایی شروع شده است و در کنار آن نقاط ضعف خود را ببینیم و اصلاحات راانجام دهیم.

وی، یادآورشد: می‌توانیم با اجرای رویدادهای مشترک با همراهی صدا و سیما، پویایی و تحرک را در کرمان به تصویر بکشیم و اثرگذار باشیم.

شهردار کرمان، همچنین از برگزاری جلسات متعدد در گلزار شهدا خبرداد و گفت: اعتقاد دارم که متولی گلزار شهدا باید شهرداری و مدیریت آن باید برعهده شهرداری باشد.

وی به تشکیل سازمان زیارتی پردیسان قائم(عج) اشاره کرد و گفت: این اقدام بر اساس مصوبه شورای تامین انجام شده و وزیر کشور هم با آن موافق است؛ بنابراین، امیدواریم آنجا کانون برگزاری برنامه‌های فرهنگی در خور نام و شأن سلیمانی باشد و صدا و سیما هم به خوبی آن را پوشش دهد.

 

 رئیس شورای اسلامی شهر کرمان، نیز با بیان اینکه رسانه به پیشرفت شهر و بازتاب نقاط ضعف کمک می‌کند، گفت: درخواست‌ها و مطالبات مردمی از طریق رسانه ملی بهتر و شفاف‌تر به مسئولان منعکس می‌شود.

محمود بابایی، افزود: همچنین صدا و سیما می‌تواند با تولید محتوای موثر در اجرای پروژه‌ها و طرح‌های شهری، از شهرداری حمایت کند.

وی، در ادامه اجرای مداوم برنامه‌ای با عنوان «در شهر» را پیشنهاد داد و بر تعامل شهرداری، شورای اسلامی شهر و صدا و سیمای مرکز استان کرمان، تاکید و خاطرنشان کرد: این تعامل می‌تواند در افزایش مخاطبان صدا و سیما تاثیرگذار باشد؛ چراکه مردم احساس می‌کنند رسانه شهر، تریبون آنها است و اطلاع‌رسانی و توجیه طرح‌های شهرداری و ایجاد امید‌آفرینی در شهر، تنها از رسانه بر می‌آید. 

بابایی، با اشاره به اینکه صدا و سیمای استانها به درآمد پایدار نیاز دارند؛ افزود: شهرداری و صدا و سیما می‌توانند، به هم کمک کنند و موثر باشند؛ چراکه بازتاب هر اقدام موثری، برای نظام و مردم است.

در ادامه سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهردار کرمان نیز، از برگزاری موفق جشنواره نان در دوره‌های قبل و تعاملات مثبت و موثر با صدا و سیما با محوریت این جشنواره، یاد کرد و گفت: اعتقاد دارم که این رویداد ملی، توسط رسانه ملی به خوبی پوشش داده می‌شود.

محمدرضا احمدی، از پیگیری برنامه رادیویی با موضوع شهری، خبرداد و افزود: در نظرداریم که این برنامه با حضور کارشناسان، مردم و حوزه شهرداری پیش رود و با عنوان «رادیو شهر» در بین مردم شناخته شود.

در ادامه مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کرمان، بر همکاری استراتژیک در راستای توسعه و آبادانی شهر تاکید کرد و گفت: اعتقاد دارم که کرمان در جایگاهی که باید باشد نیست و حق مردم بزرگ و اندیشمند کرمان بیش از این است.

عماد محمدی، با بیان اینکه به دنبال آن هستیم که با مجموعه شهرداری تعامل کنیم، ادامه داد: در حوزه تولید محتوای مشترک می‌توان کار کرد و این اقدام چندان کارجدیدی نیست، زیرا ما انجام ندادیم و شهرهای بزرگ ایران انجام دادند.

وی، هم‌افزایی در تولید محتوای مشترک را برای مردم خوب دانست و ادامه داد: بخشی از این هم‌افزایی، پوشش رویدادهای بزرگ در مراسم مذهبی و ملی است که به شهر طراوت روحی می‌دهد و ما برای بازتاب این رویدادها در کنار شما هستیم.

محمدی، از اجرای یک طرح مشترک بین شهرداری اصفهان و صدا وسیما در چهارباغ با عنوان برنامه «زنده‌رود» خبرداد و افزود: برنامه زنده‌رود از آنجا شکل گرفت و به ماهیت معرفی اصفهان در ابعاد مختلف تبدیل شد؛ بنابراین، اگر موافق باشیم کار مشارکتی خوبی همانند زنده‌رود پیش ببریم .

مدیرکل صدا و سیمای مرکز کرمان، به اهمیت ترویج مکتب شهید حاج‌قاسم سلیمانی اشاره کرد و یادآورشد: برای ترویج مکتب سلیمانی، ایجاد زنجیره محتوایی با همکاری شهرداری، صدا و سیما و مردم لازم است و باید کاری کنیم که در شأن شهید سلیمانی باشد .

وی، از پخش جشنواره نان سال گذشته از طریق صدا و سیمای ملی خبرداد و گفت: به دنبال آن هستیم که کرمان معرفی شود؛ بنابراین، از هر ظرفیتی برای معرفی کرمان استفاده می‌کنیم و اعتقاد داریم تولیدات با تعامل با شهرداری کارآمدتر، موثرتر و کم هزینه‌تر می‌شود .

محمدی، با بیان اینکه بر برنامه‌های مردم‌محور تاکید داریم، یادآورشد: در برنامه «درشهر» هم به دنبال کار مشارکتی هستیم تا برنامه خوبی ایجاد و مشکلات مردم در حوزه عمران شهری برطرف شود. 

وی، افزود: رشد شهری در هم‌افزایی و کمک ارگان‌ها با رسانه است و در این خصوص استان‌های فارس و اصفهان الگوی خوبی هستند.

محمدی، بیان کرد: اگر مردم مطالبه‌گر نیستند، ما باید مطالبه مردم را بفهمیم، پیدا کنیم و از مسولان پاسخ بخواهیم؛ بنابراین، اگر تغییر در شهر ایجاد می‌شود کارشناسی است و وظیفه داریم ابعاد آن را برای مردم شفاف کنیم.

0