چهارشنبه 28 آبان 1404
  • شورا و شهر
  • شماره خبر: 9612995
  • 28 آبان 1404
  • 15:34
  • امتیاز:5/4
  • امتیاز شما
آغاز مرحله دوم انحراف ترافیک در محدوده تقاطع غیرهمسطح «شهدای اقتدار»

معاون حمل‌ونقل و امور زیربنایی شهردار کرمان خبر داد:

آغاز مرحله دوم انحراف ترافیک در محدوده تقاطع غیرهمسطح «شهدای اقتدار»

معاون حمل‌ونقل و امور زیربنایی شهردار کرمان، از آغاز مرحله دوم انحراف ترافیک در محدوده تقاطع غیرهمسطح «شهدای اقتدار» (سه‌راه‌سیلو) و اجرای طرح مصوب شورای ترافیک با هدف افزایش ایمنی، خبر داد.

به گزارش کرنا، محمدرضا یحیی‌زاده، از شهروندان کرمان، به‌دلیل ترافیک ایجادشده در محدوده پروژه تقاطع غیرهمسطح «شهدای اقتدار» (سه‌راهی سیلو)، عذرخواهی و از صبوری ایشان قدردانی کرد و گفت: مرحله دوم انحراف ترافیک در این محدوده آغاز شد.

به گفته وی، با توجه به آغاز عملیات اجرایی پروژه و ضرورت ایجاد حریم کارگاهی و ایمن‌سازی محور، بر اساس طرح مصوب شورای ترافیک استان، تغییرات ترافیکی در این بخش از بزرگراه یادگار امام اعمال گردیده است.

همچنین در این مرحله، مسیر حرکتی جنوب به غرب، برای خودروهای عبوری از محدوده چهارراه «نیکزاد» به سمت غرب، به‌صورت موقت تغییر یافته و مسیر جایگزین از کوچه شرکت گاز و دوربرگردان احداث‌شده مقابل شرکت نفت تعیین شده است. این مسیر جایگزین تا پایان عملیات اجرایی در این بخش فعال خواهد بود.

معاون حمل‌ونقل و امور زیربنایی شهرداری کرمان با تأکید بر اینکه این اقدام در راستای تأمین ایمنی شهروندان و تسریع روند اجرای پروژه انجام می‌شود، از همشهریان درخواست کرد ضمن رعایت علائم راهنمایی و مسیرهای هدایت‌کننده، همکاری لازم را با عوامل اجرایی تا تکمیل پروژه داشته باشند.

0