جمعه 19 اردیبهشت 1404
  • شورا و شهر
  • شماره خبر: 9612370
  • 12 اسفند 1403
  • 18:34
  • امتیاز:5/4
  • امتیاز شما
آیین پایان بهسازی فاز دوم بوستان «شهید مطهری» برگزار شد

در نوزدهمین یکشنبه افتتاح پروژه‌های شهری ‌کرمان، «یکشنبه‌شهر»؛

آیین پایان بهسازی فاز دوم بوستان «شهید مطهری» برگزار شد

در نوزدهمین یکشنبه افتتاح پروژه‌های شهری ‌کرمان، «یکشنبه‌شهر»، آیین پایان بهسازی فاز دوم بوستان «شهید مطهری» (محدوده مرقد مطهر شهید گمنام)، به یاد شهید محسن برهانی، برگزار شد.

به گزارش کرنا، فرماندار کرمان، دوازدهم اسفندماه، در آیین پایان بهسازی فاز دوم بوستان «شهید مطهری» که با حضور شهردار کرمان، جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر و مدیران شهری، در مجموعه کتابخانه شهید عباس سلطانزاده، در بوستان شهید مطهری، برگزار شد، ضمن تبریک فرارسیدن ماه رمضان، از شهردار کرمان به‌خاطر اقداماتی که در مدت کوتاه مدیریت شهر کرمان، انجام شده، قدردانی کرد و گفت: به اعضای شورای شهر برای حُسن انتخابشان، تبریک می‌گویم؛ چراکه این انتخاب موجب توسعه شهر کرمان شده؛ طرح یکشنبه‌های افتتاح هم قابل تقدیر است.

حبیب‌الله خنجری، خاطرنشان کرد: کار در شهرداری کرمان به‌دلیل گستردگی شهر و حاشیه‌های اطراف آن و در شرایط اقتصادی فعلی بسیار دشوار است، اما مدیریت شهری براساس وظیفه و تعهدی که به شهر و شهروندان دارند، کار خود را به بهترین شکل انجام می‌دهند.

وی، شهرداری را نقطه اتصال مردم و دولت دانست و افزود: جلب رضایتمندی شهروندان با فعالیت‌های گسترده‌ای‌ که بر عهده شهرداری است، وابسته به این نهاد شهری است و خوشبختانه در شهر کرمان این اتفاق افتاده و رضایتمندی ایجاد شده است.

فرماندار کرمان، ضمن توصیه به شهروندان نسبت به پرداخت به‌موقع عوارض، یادآور شد: بخشی از اموری که شهرداری در شهر انجام می‌دهد، با استفاده از همین عوارض است؛ از دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی هم تقاضا دارم عوارض مربوط به خود را به‌موقع پرداخت کنند.

خنجری، همچنین از مدیران شهرداری خواست در برگزاری مراسم و برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی، از هنرمندان بومی استفاده کنند و حضور آنها را در اولویت قرار دهند. 

رییس کمیسیون خدمات‌شهری، بهداشت و محیط‌زیست شورای اسلامی شهر کرمان نیز، ضمن تشکر از حضور فعال فرماندار در مراسم شهرداری، افزود: از مجموعه شهرداری کرمان به‌خصوص محسن تویسرکانی، شهردار جهادی و انقلابی، تشکر می‌کنم؛ شهرداران گذشته هم اقدامات ارزشمندی انجام دادند، اما هیچ شهرداری تا به حال ندیدم که به اندازه ایشان شبانه‌روز برای شهر کار کند.

فتح‌الله مویدی، ادامه داد: ما هم در شورای شهر در کنار ایشان و همه پرسنل شهرداری هستیم و از شهروندان تقاضا می‌کنم با پرداخت به‌موقع عوارض خود، شهرداری را در ارائه خدمات بهتر و بیشتر کمک کنند.

معاون حمل‌ونقل و امور زیربنایی شهردار کرمان هم، بیان کرد: سال آینده، بهسازی دو پارک بزرگ شهر، پارک جنگلی «شهید باهنر» و پارک «مادر» را با هزینه ۸۰میلیارد تومان در برنامه داریم.

محمدرضا یحیی‌زاده، افزود: همچنین سال آینده، بهسازی معابر اطراف میدان «ارگ» به ارزش ۸۰میلیارد تومان شامل جداره‌سازی و کف‌سازی، انجام خواهد شد.

وی، با اشاره به اینکه سال آینده، سال حمل‌ونقل عمومی شهر کرمان است، خاطرنشان کرد: پروژه بهسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی شهر کرمان با بودجه ۸۰۰میلیارد تومان با تصویب شورا و تأکید شهردار محترم، در دستور کار شهرداری قرار گرفته است.

معاون حمل‌ونقل و امور زیربنایی شهردار کرمان، یادآور شد: در سال‌جاری، روکش آسفالت معابر اصلی و شریانی شهر با هدف روان‌سازی ترافیک و رفع گره‌های ترافیکی انجام شد.

شهردار منطقه سه کرمان نیز، در این آیین، با اشاره به اینکه بهسازی بخشی از بوستان «شهید مطهری» در قالب طرح «بوستان‌ها گلستان می‌شود»، از اردیبهشت‌ماه امسال آغاز شد، افزود: در این راستا، بهسازی اطراف مقبره شهید گمنام، به‌عنوان نگین پارک «شهید مطهری»، به مساحت ۶۵۰۰مترمربع در دستور کار قرار گرفت و با تمرکز بر مقبره شهید، طراحی و بهسازی شد.

رضا خیاط‌زاده، ادامه داد: این پروژه به‌صورت پیمانی و امانی پیش رفت و اقداماتی ازجمله خاک‌برداری، زیرسازی، جدول‌گذاری، کف‌سازی، احداث آب‌نما، درختکاری، تأمین روشنایی و نقاشی دیواری، انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: برای اجرای این پروژه ۱۱میلیارد تومان از ردیف بودجه پروژه‌های عمرانی منطقه سه و سه میلیارد تومان از محل بودجه پروژه‌های خدمات‌شهری هزینه شده است.

شهردار منطقه سه کرمان، افزود: از مهندس علیزاده، مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری که برای بهره‌برداری از این بوستان در موعد مقرر، تلاش مضاعف داشتند، تشکر می‌کنم.

خیاط‌زاده ادامه داد: از مهندس شجاعی، معاون حمل‌ونقل و امور زیربنایی و مهندس مرادی، معاون خدمات‌شهری منطقه سه و همچنین از کارگرانی که در سرما و گرما برای تکمیل این پروژه تلاش کردند، تشکر می‌کنم. 

گفتنی است، در پایان این مراسم، مادر شهید محسن برهانی و خواهر شهیدان سیف‌الدینی، بخشی از خاطرات شهیدان این خانواده را بازگو کرد.

15.5862