دوشنبه 21 اردیبهشت 1405
  • شورا و شهر
  • شماره خبر: 9613293
  • 19 اردیبهشت 1405
  • 14:12
  • امتیاز:5/4
  • امتیاز شما
راهکارهای زیباسازی تقاطع غیرهمسطح «شهدای خلبان» بررسی شد

در نشستی با حضور معاونان شهردار و مدیران شهرداری کرمان؛

راهکارهای زیباسازی تقاطع غیرهمسطح «شهدای خلبان» بررسی شد

نشست هم‌اندیشی درخصوص راهکارهای زیباسازی و ایجاد فضای سبز مناسب در تقاطع غیرهمسطح «شهدای خلبان»، با حضور معاون محیط‌زیست و خدمات‌شهری شهردار، معاون حمل‌ونقل و امور زیربنایی شهردار و مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای شهری شهرداری، برگزار شد.

به گزارش کرنا، نوزدهم اردیبهشت‌ماه، نشست هم‌اندیشی درخصوص زیباسازی و ایجاد فضای سبز مناسب در تقاطع غیرهمسطح «شهدای خلبان»، با حضور محمدرضا یحیی‌زاده، معاون حمل‌ونقل و امور زیربنایی شهردار، یدالله علیزاده، مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای شهری، مدیران حوزه معاونت خدمات‌شهری و کارشناسان مربوطه در دفتر معاونت محیط‌زیست و خدمات‌شهری شهرداری کرمان، برگزار شد.

معاون محیط‌زیست و خدمات‌شهری شهردار کرمان، در این نشست، با اشاره به نزدیک شدن زمان اتمام پروژۀ تقاطع غیرهمسطح «شهدای خلبان» و ضرورت طراحی فضای سبز مناسب با این پروژه، گفت: باید با استفاده از نظرات کارشناسی دقیق در زمینۀ زیباسازی این تقاطع از دو منظر شب و روز اقدام شود.

هادی ربانی، افزود: توجه به نورپردازی جداره پل، ایجاد فضای سبز، جانمایی و اجرای اِلمان‌های مناسب و همچنین ابنیه و میدانگاه میانی، این پروژه ضروری است.

گفتنی است، تقاطع غیرهمسطح «شهدای خلبان» یکی از بزرگترین پروژه‌های عمرانی شهر کرمان و سومین تقاطع غیرهمسطح بزرگ کشور است که با پیشرفت حدود ۹۵ درصدی در مراحل پایانی است.

0