در یکصدودهمین پروژه شهری شهرداری کرمان از سردیس شهید «غلامرضا لنگریزاده» در بوستان «جهان آرا» در محله استاد شهریار ( پانصد دستگاه) رونمایی شد.
به گزارش کرنا، شهردار کرمان، در این آیین که با حضور برخی مدیران شهرداری، رئیس شورای اسلامی شهر و برخی دیگر از اعضای شورا، از سردیس شهید «غلامرضا لنگریزاده»، در حضور مادر، همسر، فرزندان و برخی دیگر از اعضای خانواده این شهید مدافع حرم در بوستان «جهان آرا» در محله استاد شهریار ( پانصد دستگاه) رونمایی شد، ضمن اشاره به ۱۸ مرداد سالروز شهدای مدافع حرم، یاد و خاطره شهدای گرانقدر، بهویژه شهید حججی شهید مدافع حرم را گرامیداشت و گفت: تا ابد وامدار و قدردان شهدای والای مقام مدافع حرم هستیم.
محسن تویسرکانی، در خصوص گرامیداشت یاد شهدای مدافع حرم به فرموده رهبر شهید مبنی براینکه ما به شهدای مدافع حرم بهصورت ویژه افتخار میکنیم، گفت: ایشان فرمودند که در زمان دفاع مقدس حضرت امامخمینی(ره) جوانان را برای دفاع از جمهوری اسلامی تشویق میکردند اما امروزه جوانان مدافع حرم حاضرند خارج از مرزها برای دفاع از ارزشها بجنگند و این گفته نشانه افتخار رهبر شهید ما بوده است.
وی با اشاره به اینکه این سردیس اثر هنرمند کرمانی عمران حمیدی است، پاسداشت شهید لنگریزاده را مستلزم برگزاری یادوارهای با هدف شناسایی این شهید والا مقام برشمرد و او را الگوی جوانان دانست و افزود: راه این عزیزان یک مکتب است و امیدورایم در بهمن ماه سال جاری در حضور خانواده این شهید، به بهانه سالروز شهادت او، یک یادواره فاخر برگزار کنیم.
رییس کمیسیون بودجه، منابع پایدار و سرمایهگذاری، شورای اسلامی شهر کرمان نیز در این آیین، ضمن تسلیت ایام سوگواری پایان ماه صفر و گرامیداشت شهیدان مدافع حرم، گفت: در محله استاد شهریار (پانصد دستگاه) اقدام ارزشمندی برای گرامیداشت یاد و خاطره این شهید انجام شده و این موجب خرسندی است.
حسین چناریان، با بیان اینکه شهدا با فداکاری خود باعث عزت و افتخار کشور هستند، ادامه داد: انتظار داریم در محل زندگی این شهید، اقدامات خاص و کاری انجام شود که متناسب با یاد و خاطره او باشد.
وی ضمن ابراز خرسندی از رونمایی سردیس شهید لنگریزاده، افزود: نیاز است که جایگاه این شهید در بین مردم این محله شناخته شود و کاری که در این محله شروع شده، با یاد و خاطره این شهید همآوا بشود و همآوا بماند.
چناریان، ضمن تشکر از شهرداری و با تاکید بر اینکه باید با اقدامات فرهنگی و عمرانی، در راستای آشنایی مردم با شهدا، یاد آنها را زنده نگهداریم، پیشنهاد داد تا یک پایگاه فرهنگی در این محله ایجاد شود.
لازم به ذکر است، در این آیین با اهدای لوح تقدیر از سوی شهردار کرمان به دو فرزند این شهید؛ محمودرضا لنگریزاده و مونس لنگریزاده، قدردانی شد.