یک شنبه 30 آذر 1404
  • شورا و شهر
  • شماره خبر: 9613059
  • 30 آذر 1404
  • 17:07
  • امتیاز:5/4
  • امتیاز شما
افتتاح «رویال پارک» بزرگترین شهربازی سرپوشیده شهر کرمان در پارک «مادر» 

با مشارکت شهرداری کرمان و بخش خصوصی؛

افتتاح «رویال پارک» بزرگترین شهربازی سرپوشیده شهر کرمان در پارک «مادر» 

در چهل‌ویکمین یکشنبه شب از  پروژه‌های شهری شهر کرمان، و با همکاری مشترک بخش خصوص و شهرداری کرمان،  پروژه سرمایه‌گذاری بزرگترین شهربازی سرپوشیده با عنوان «رویال پارک» در پارک «مادر» افتتاح شد.

به گزارش کرنا؛ شهردار کرمان، در این آیین که عصر امروز با حضور رییس و تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر ، مدیر کل اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی استان کرمان، معاونان و دیگر مدیران شهرداری در محل پارک «مادر» برگزار شد، لحظه افتتاح پروژه‌های سرمایه‌گذاری را از بهترین لحظات و اوقات کاری برشمرد و گفت: هم‌اکنون  ثمره و نتیجه کارهای خود را شاهد هستیم و این اقدام از تلاش‌های مستمر و تمام‌وقت نیروهای شهرداری در شهر کرمان نشات می‌گیرد، که با داشتن وظایف متعدد در حوزه‌های مختلف شهری، با سرعت قابل قبول وظایف خود را انجام داده و دین خود را ادا کردند.

محسن تویسرکانی، با بیان اینکه با اقدامات سازمان سرمایه‌گذاری نزدیک به هفت همت، قرارداد پروژه‌ سرمایه‌گذاری محقق شده است؛ ادامه داد: البته این پروژه‌ها باید با تلاش مستمر، در چرخه قرار گیرند و نتایج آن کام مردم را شیرین کنند.

وی با اشاره به نجابت سرمایه‌گذاران و همراه‌بودن آنها با ما مسئولان، افزود: با توجه به اینکه ما سالانه بیش از سه همت پرداخت حقوق داریم و با نبود درآمد و نوسانات اقتصادی، روبرو هستیم، بنابراین راهی جز سرمایه‌گذاری نداریم و به همکاری سرمایه‌گذاران نیازمندیم.

تویسرکانی، خاطرنشان کرد: زحمات سرمایه‌گذار در ایجاد این پارک سرپوشیده بسیار قابل تحسین است و ما پذیرای سرمایه‌گذارانی هستیم که بیشتر دلسوز کشور هستند و برای منافع کشور دغدغه دارند .

وی از حمایت مستقیم شورای اسلامی شهر و  مصوبه شورا در راستای سرمایه‌گذاری و تسهیل این فرایند خبر داد و گفت: کار کردن آن هم  به صورت انتفاعی راه به جایی نخواهد برد، لذا خوشبختانه ما با دستگاه‌های نظارتی و اجرایی هم‌پیمان شدیم تا برای آبادانی شهر اقدام موثری انجام دهیم .

در ادامه مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری کرمان، به نام‌گذاری سال ۱۴۰۴ به نام سرمایه‌گذاری و اعلام دستور شهردار برای سرمایه‌گذاری در سه بخش و سه حوزه در شهر کرمان، اشاره کرد و گفت: بخش اول اجرای پروژه‌ها با رویکرد فرهنگی، تفریحی و خدماتی بوده است و ما امروز شاهد افتتاح یکی از پروژه‌های سرمایه‌گذاری در بخش تفریحی هستیم.

قاسم بابایی، از اقدامات موثر کارخانه تولید قطعات بتنی خبر داد و افزود: بخشی دیگر از اقدامات سرمایه‌گذاری هم در حال انجام است.

وی، اولویت دوم را مرمت و احیا بناهای تاریخی و بازآفرینی شهری به منظور رونق گردشگری، ذکر کرد و یادآورشد: در این خصوص  انعقاد قرار داد مجموعه بزرگ تفریحی ، تجاری و اقامتی با رویکرد اقتصادی و گردشگری را در پیش داریم و مرمت مدرسه قدیم شهرداری را در دستور کار داریم.

بابایی، بخش سوم را سرمایه‌گذاری در بخش ساخت و سازها اعلام کرد و ادامه داد: در این بخش سازمان سرمایه‌گذاری به تعهدات خود نیز عمل کرده است و  ما اولین سازمانی هستیم که بیش از تعهد بودجه‌ای وظایف خود را انجام دادیم.

وی تمام اتفاقات پیش‌رو را بی نظیر و نتیجه تلاش کارشناسان این سازمان ذکر کرد و گفت: شهردار و معاونت مالی و اقتصادی نیز همواره در کنار ما بودند  و محقق‌شدن، قراردادهای سرمایه‌گذاری نتیجه حمایت‌ها و توجه به این حوزه بوده است .

در ادامه روحی سرمایه‌گذار پروژه تفریحی شهربازی سرپوشیده «رویال پارک » هدف از این سرمایه‌گذاری را ایجاد فضاهای شاد و ایمن برای کودکان ذکر کرد و این مکان را محلی برای شادی کودکان و ایجاد نشاط اجتماعی با رعایت استانداردهای لازم دانست.

روحی، افزود: رقم سرمایه‌گذاری، این پارک سرپوشیده  بیش‌ از ۵۵ میلیارد تومان است و امیدورایم در این مجموعه، لحظات خوب و خاطره‌انگیزی را برای خانواده‌ها رقم بزنیم.

رییس کمیسیون هوشمندسازی و شفافیت شورای اسلامی شهر کرمان نیز، با اشاره به اینکه پروژه‌های سرمایه‌گذاری زیادی به این سازمان پیشنهاد شده است؛ ادامه داد: پروژه‌های پیشنهادی همواره مورد تصویب اعضای شورای اسلامی قرار گرفته‌اند و در این زمینه شورای اسلامی همکاری خوبی داشته است.

سید محمد‌صادق تقوی، فعال‌شدن پروژه‌های راکد شهر کرمان را نتیجه تلاش و پیگیری‌های سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری، دانست و ادامه داد: این پارک سرپوشیده از ده سال پیش راکد بود و زنده‌کردن این پروژه کاری بزرگ در راستای رفاه ، نشاط و شادابی کودکان است.

مدیرعامل سازمان مدیریت آرامستان‌های شهرداری کرمان، با اشاره به جمع‌آوری سایه‌بان‌های اطراف گلزار شهدا و جمع‌آوری سایه‌بان‌های قطعه والدین شهدا در هفته جاری، افزود: علاوه بر اتاق شیشه‌ای در مجاورت ایستگاه آتش‌نشانی که در سالهای پیش برای استراحت همکاران و برگزاری جلسات در ایام‌ سالگرد اختصاص داشت، امسال سالن دیگری هم به این منظور در نظر گرفته شده است.

محمدی، با بیان اینکه باقی امورات هم طبق سال قبل انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر، اطلاعات موارد دفن‌شده در آرامستان‌ها جهت حفظ امنیت به حراست داده می‌شود و اتوبوسی هم جهت جابه‌جایی بازماندگان هماهنگ شده است.

لازم به ذکر است؛ در این آیین از  تویسرکانی شهردار کرمان، امیرمداح معاون مالی و اقتصادی شهردار ، بابایی مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و عاقلی مدیر کل استاندارد و تحقیقات صنعتی کرمان، به عنوان دست‌اندرکاران و فعالان راه‌اندازی این پروژه تشکر و قدردانی شد.

0