جمعه 20 تیر 1404
  • شورا و شهر
  • شماره خبر: 9612691
  • 18 تیر 1404
  • 21:12
  • امتیاز:5/4
  • امتیاز شما
پایان  بهسازی و ساماندهی کوچه شماره ۲۱ خیابان «شریعتی» و «بازار عزیز»

شهردار منطقه پنج کرمان (بافت تاریخی) خبر داد:

پایان  بهسازی و ساماندهی کوچه شماره ۲۱ خیابان «شریعتی» و «بازار عزیز»

شهردار منطقه پنج کرمان (بافت تاریخی)، از پایان بهسازی و ساماندهی کوچه شماره ۲۱ خیابان شریعتی، به‌عنوان گامی دیگر در مسیر ارتقای فضای شهری و حفظ اصالت فرهنگی «بازار عزیز» خبر داد.

به گزارش کرنا، امیرحسین تویسرکانی با اعلام این خبر، گفت: در این پروژه که با هدف ارتقای کیفیت محیطی و زیبایی بصری اجرا گردید، کف‌سازی این مسیر با استفاده از سنگ قلوه و اجرای نقش «اژیانه» صورت گرفت؛ طرحی که ضمن استحکام، جلوه‌ای هنری و سنتی به این گذرگاه بخشیده است.

وی در ادامه افزود: به‌منظور ایجاد فضایی دلنشین و امن در ساعات شب، چراغ‌های دفنی در طول مسیر نصب شده‌اند که با نورپردازی هدفمند، روحی تازه به شب‌های این بازار دمیده‌ و فضای دلنشینی برای شهروندان و گردشگران فراهم ساخته است.

به گفته شهردار منطقه پنج کرمان، علاوه بر کف‌سازی، دیوارهای بخش‌هایی از  مسیر با طراحی سنتی اجرا شده‌ است، که نه‌تنها موجب هماهنگی با بافت تاریخی بازار شده، بلکه جلوه‌ای چشم‌نواز و فرهنگی به محیط بخشیده است.

امیرحسین تویسرکانی، خاطرنشان کرد: این اقدامات در راستای حفظ هویت تاریخی بازار «عزیز» و فراهم‌سازی محیطی مناسب برای شهروندان، کسبه و گردشگران صورت گرفته و نشان‌دهنده توجه مدیریت شهری به جزئیات فرهنگی و زیباسازی در فضاهای عمومی است.

93.9079