جمعه 20 تیر 1404
  • شورا و شهر
  • شماره خبر: 9612692
  • 19 تیر 1404
  • 11:56
  • امتیاز:5/4
  • امتیاز شما
ضرورت ایجاد نظم در شهر و تسهیل زندگی شهروندان

شهردار کرمان تأکید کرد:

ضرورت ایجاد نظم در شهر و تسهیل زندگی شهروندان

شهردار کرمان، راهکار تحول در یک شهر را، تغییر شرایط نامطلوب و بسترسازی مناسب دانست.

به گزارش کرنا، محسن تویسرکانی، در نشست بررسی سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرمان، گفت:‌ وظیفه ما این است که برای ایجاد نظم شهری و تسهیل زندگی شهروندان تلاش کنیم، رضایت مردم را مبنا قرار دهیم و چندان به آمار اتکا نکنیم و باور کنیم که موفقیت اصلی ما در بازخورد‌های مردم، نمایان است.

وی، انجام کارهای زیربنایی و ساختاری را در مدیریت شهری، اولویت دانست و افزود: بدون تقویت زیرساخت‌ها، راهکارهای واکنشی و مقابله‌ای، کارساز نخواهد بود.

شهردار کرمان، بر حضور تمام مدیران شهری، در نشست‌های هفتگی با شهرداری‌های مناطق و سازمان‌های شهرداری تاکید کرد و گفت:‌ این حضور  باعث آگاهی بیشتر از مسایل کلی مجموعه بزرگ شهرداری، و موجب تعامل و هم‌افزایی نیروهای درون‌سازمانی برای همکاری بیشتر و حل مسایل خواهد شد.

وی در ادامه، با بیان اینکه شهرداری کرمان، ۸۰۰ دوربین پایش تصویری در سطح شهر کرمان دارد، که دیگر ادارات و سازمان‌ها هم از آن بهره می‌برند، تاکید کرد: اما باید اپراتورهایی داشته باشیم که با استفاده از امکان این دوربین‌ها، معضلات شهری را رصد کنند.

تویسرکانی، با بیان اینکه مشکل دیوارنویسی در شهر کرمان به حداقل رسیده است، ادامه داد: ساماندهی تابلوهای شهری نیز، باید پیگیری شود و به نتیجه مطلوب برسد.

وی، لزوم نظارت بیشتر سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرمان، در سطح شهر و در هنگام شب را یادآور شد و بر شیفت‌بندی و مدیریت شبانه در این سازمان، تاکید کرد.

شهردار کرمان، گفت: راه‌اندازی و ساماندهی بازارچه‌های محلی، به شکل زیبا و بهداشتی، باید زودتر پیگیری و از سرمایه‌گذار هم در این مهم استفاده شود.

وی، اظهار داشت: در نشست با استاندار محترم، مسایلی مانند پارکینگ کامیون‌ها، میدان دام، زمین محل سنگ‌فروش‌ها و زمین محل آهن‌فروشان، مطرح شد و نقاطی به این امور اختصاص داده شد، که به‌زودی کلنگ‌زنی می‌شود.

تویسرکانی، احداث میدان دوم میوه و تره‌بار را برای شهروندانی که از میدان فعلی میوه و تره‌بار دور هستند، لازم دانست و بر رایزنی با سرمایه‌گذاران برای احداث این میدان نیز، تاکید کرد.

وی، ساماندهی سریع دکه‌‌های شهر را نیز ضروری دانست و گفت: دکه‌ها هم می‌توانند برای شهرداری درآمدزایی داشته باشند، هم شهر را زنده ‌کنند و هم مردم از آنها استفاده می‌کنند؛ البته باید زیبا، ایمن و کارآمد باشند.

شهردار کرمان، گفت: برای اینکه نگاه مردم به یک سازمان تغییر کند، تمام ارکان و تک‌تک نیروهای ٱن سازمان باید پای کار بیایند و تا تحقق نتیجه پای کار بایستند.

معاون محیط‌زیست و خدمات‌شهری شهردار کرمان نیز در این نشست، گفت: ارباب‌رجوع سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرمان، افرادی هستند که عموماً به‌دلیل تخلفی که انجام داده‌اند، با آنها برخورد می‌شود و آنها هم عصبانی هستند؛ بنابراین، کارکردن و نتیجه مطلوب‌گرفتن در این سازمان، کمی سخت است.

محمود ایرانمنش، یادآور شد: سازمان‌های مختلفی هستند که باید با هم‌افزایی و مشارکت و عمل به وظیفه، در اموری مانند جمع‌آوری متکدیان با ما همکاری کنند، اما متاسفانه به وظیفه خود عمل نمی‌کنند و همه کارها را به عهده شهرداری می‌گذارند.

ایرانمنش، با اشاره به حضور متکدیان در شهر، اظهار داشت: وظیفه ما تنها جمع‌آوری متکدیان است، که به تکرار انجام می‌دهیم، اما دیگر متولیان این موضوع، مثل مسئول نگهداری متکدیان، به وظیفه خود عمل نمی‌کنند و این افراد دوباره در سطح شهر رها می‌شوند و درنتیجه همه فکر می‌کنند شهرداری به وظیفه خود عمل نمی‌کند؛ در حالی که سازمان‌های متولی، وظیفه خود را انجام نمی‌دهند و کار شهرداری را تکمیل نمی‌کنند و به‌عبارتی کار ما را بی‌ثمر می‌کنند.

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرمان نیز در این نشست، گفت: من و دیگر همکارانم، با تمام توان تلاش می‌کنیم تا نظم و انضباط، بر شهر کرمان حاکم باشد و شهروندان از فضای منظم شهر خود راضی باشند.

هادی خدادادی، افزود: اما آنچه کار ما را سخت می‌کند این است که بیشتر مراجعان ما افرادی هستند که یا تخلف کرده و یا اصرار بر تکرار تخلف دارند و می‌خواهند به نفع خودشان امور را پیش ببرند و بعضاً برخوردهای نامناسبی با همکاران ما دارند.

وی، با بیان اینکه دیگر دستگاه‌های متولی به وظایف خود در حوزه‌های مشترک با ما عمل نمی‌کنند، اظهار داشت: با این حال یکی از کارهایی که ما در حال پیگیری آن هستیم و ۹۰ درصد کار هم پیش رفته است، تهیه دستگاه بیومتریک است.

خدادادی، ادامه داد: این دستگاه، از افرادی مانند متکدیانی که جمع‌آوری می‌شوند، انگشت‌نگاری و چهره‌نگاری می‌کند و زمان جمع‌آوری این افراد، تعداد دفعات جمع‌آوری و هویت آنها را در سامانه وزارت کشور ثبت می‌کند تا سابقه آنها در سراسر کشور مشخص باشد؛ ضمن اینکه این دستگاه عملکرد شهرداری کرمان را که تاکنون، جایی ثبت نمی‌شد، در این زمینه ثبت می‌کند و دیگر شهرداری کرمان، متهم به عدم جمع‌آوری متکدیان، دستفروشان و معتادان متجاهر و کارتن‌خواب‌ها نمی‌شود.

وی، با بیان اینکه پیگیر ایجاد فروشگاه‌های شهروند برای عرضه میوه و تره‌بار، خواربار و مواد پروتئینی به قیمت تنظیمی و زیر قیمت بازار هستیم، خاطرنشان کرد: احداث میدان دام و ساماندهی خرید و فروش دام در این میدان، از دیگر فعالیت‌های سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرمان است.

0