شنبه 11 مرداد 1404
  • شورا و شهر
  • شماره خبر: 9612752
  • 11 مرداد 1404
  • 12:54
  • امتیاز:5/4
  • امتیاز شما
 دو ملک مسیری تملک و تخریب شد

در ادامه اجرای پروژه بلوار «شهید حاج‌قاسم سلیمانی»؛

دو ملک مسیری تملک و تخریب شد

شهردار منطقه دو کرمان، از تملک دو ملک مسیری در ادامه اجرای پروژه بلوار «شهید حاج‌قاسم سلیمانی»، خبر داد.

به گزارش کرنا، علی رحیمی‌راد، افزود: خوشبختانه اجرای پروژه بلوار «سردار شهید سلیمانی» با پیشرفت قابل توجهی در منطقه دو در حال اجراست.

وی، با بیان اینکه چهار ملک با متراژ بیش از ۱۷۰۰ مترمربع در اواخر تیرماه در خیابان‌های «جهاد» و «آبنوس»، تملک و تخریب شده است، گفت: دو ملک مسیری دیگر نیز، در محدوده خیابان «جهاد» طی دو روز گذشته با متراژی بیش از ۶۵۰ مترمربع، تملک و تخریب شد.

رحیمی‌راد، از مالکان محدوده «پنج‌راه» تا خیابان «آبنوس» درخواست کرد تا هرچه زودتر برای تعیین وضعیت ملک خود به شهرداری منطقه دو مراجعه کنند.

وی، همچنین اظهار داشت: با همت و تلاش واحد‌های مختلف شهرداری منطقه دو کرمان، به‌ویژه مسئول پروژه «شهید حاج‌قاسم سلیمانی»، واحد املاک و ماشین‌آلات، آزادسازی مسیر این پروژه با قدرت ادامه دارد.

شهردار منطقه دو کرمان، ابراز امیدواری کرد با اجرای این پروژه، شاهد کاهش بار ترافیکی، تسریع و روان‌سازی ترافیک در سطح منطقه و به تبع آن در سطح شهر باشیم.

0