دوشنبه 21 اردیبهشت 1405
  • شورا و شهر
  • شماره خبر: 9613298
  • 21 اردیبهشت 1405
  • 15:44
  • امتیاز:5/4
  • امتیاز شما
اقدامات شهرداری برای برون‌سپاری خدمات قابل تقدیر است

در نشست عمومی شورای اسلامی شهر کرمان مطرح شد؛

اقدامات شهرداری برای برون‌سپاری خدمات قابل تقدیر است

دویست‌وهشتادمین نشست عمومی شورای اسلامی شهر کرمان، با حضور ۱۰ نفر از اعضای شورای اسلامی شهر کرمان و نیز معاونان برنامه‌ریزی و توسعه منابع انسانی و حمل‌ونقل و امور زیربنایی شهردار کرمان برگزار شد.

به گزارش کرنا، در این نشست، سیدمحمدصادق تقوی دبیر شورای اسلامی شهر کرمان، به قرائت نامه‌های رسیده به شورا پرداخت و گفت: نامه‌ای از سوی مدیرکل محترم دفتر امور شهری و شوراهای استانداری کرمان در مورد اولویت پرداخت حقوق کارکنان، برای رعایت مفادنامه به شهرداری ارسال شده که بعد از بررسی و تایید در کمیسیون مربوط، مقرر شده است علاوه بر اجرای این نامه، قبل از شروع هر گونه پروژه جدید، منبع تامین اعتبار آن، به شورا گزارش و پس از تأیید شورا، اقدام شود.

این نامه با موافقت همه اعضای حاضر در صحن عمومی شورای اسلامی شهر کرمان به تصویب رسید.

در ادامه نامه شهرداری در خصوص تمدید قراردادهای مربوط به پارکینگ‌های مادر، جر، آزادی و گلبازخان، مبنی بر تمدید شش ماهه قرارداد پارکینگ‌های مذکور با نرخ قبلی مطرح شد که بعد از بررسی و توضیحات مخالفان و موافقان این نامه، با شش رأی موافق در صحن عمومی شورای شهر به تصویب رسید.

تقوی، نامه دیگر شهرداری در مورد تقاضای شرکت راهسازی «پارس فراسازان شش دروازه» را قرائت کرد که بعد از بررسی شرایط و توضیح مخالفان و موافقان، مقرر و تصویب شد در صورتی که پیمانکار دست اول (موسسه مسکن و عمران اجتماعی بسیج) ادعایی در این زمینه نداشته باشد، مطالبات شرکت مذکور، به نرخ زمان اجرای پروژه، به اضافه نرخ تورم بانک مرکزی تا پایان سال ۱۴۰۴، پرداخت شود.

رئیس کمیسیون بودجه، منابع پایدار و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر کرمان گفت: به نظر من، یکی از سازمان‌هایی که در دوران سختی که بعد از جنگ تحمیلی سوم برای کشور رقم خورد، پای کار التیام و کمک به مردم و مشارکت و همراهی با مردم بوده و هست، سازمان هلال احمر است که من به عنوان یکی از اعضای شورای اسلامی شهر هم روز جهانی هلال‌احمر را تبریک می‌گویم و از آنها تشکر و قدردانی می‌کنم.

حسین چناریان اظهار داشت: بعد از تعویق انتخابات این دوره شورای اسلامی شهرها، یک فرصت دیگر برای اعضای شورای اسلامی شهر کرمان در دوره ششم پیش آمده تا خدمت و همکاری کنند. بنابراین ما باید پیش‌بینی لازم برای این دوره پیش آمده را داشته باشیم.

وی گفت: امروز شرایط بازار، شرایط فوق‌العاده حساسی است و تورم و اختلافات از یک طرف و مساله انتظارات و توقعات از طرف دیگر وجود دارد. بنابراین خواهشی که از اعضای شورا دارم این است که این روحیه‌ای که در دو سه سال اخیر دوره ششم در شهرداری ایجاد شده و همه می‌بینند و نیاز هم نیست که ما طرفداری کنیم را از بین نبرند. چرا که ما جایی که کار درست انجام شود، به‌عنوان یک وظیفه و نقشی که شورا دارد، از شهرداری و همه دستگاه‌هایی که در ارتباط با حقوق مردم هستند، تشکر و همراهی می‌کنیم و جایی که ایرادات و اشکلاتی وجود دارد؛ نقش نظارتی و تذکر و وظیفه خودمان را انجام می‌دهیم.

وی ادامه داد: آنچه مسلم است و در حوزه عملکرد و کارکرد شهرداری کرمان اتفاق افتاده است، ایجاد یک رضایتمندی نسبی مردمی است و شما هم شاهد آن هستید. این رضایت نسبی به خاطر عملکرد و اقدامات مجموعه شهرداری و حمایت‌های شورا، به وجود آمده است. الان هم نظر من باتوجه به فرصتی که با تعویق انتخابات شورای ششم پیش آمده است، این است که اجازه بدهیم شهرداری با در نظر داشتن چارچوب‌هایی که شورا پیش‌بینی کرده و بودجه مصوب است، حرکت کند.

چناریان تصریح کرد: در این چارچوب هم محدوده هزینه‌های جاری و هم حوزه عملکرد عمرانی و خدمات دیگر مشخص شده و انتظار ما این است همکاران ما در شهرداری آنجا که احساس می‌کنند اجرای این اولویت‌بندی‌ها با توجه به منابع موجود شهرداری، روند رضایت‌مندی مردم را ادامه می‌دهد؛ اقدامات را انجام دهند و شورا هم را در جریان بگذارند و گزارش کار را ارایه دهند. به نظر من این منطقی‌ترین کار است.

رییس کمیسیون هوشمندسازی، شفافیت و بهره‌وری شورای اسلامی شهر کرمان نیز، گفت: اقدامات حوزه هوشمندسازی و برون‌سپاری خدمات شهرسازی که شاید بی سر و صدا انجام شدند، بسیار خوب بوده و خدمات بسیار خوبی ارایه شده است.

سید محمد‌صادق تقوی افزود: این اقدامات در حوزه معاونت برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی و حوزه معاونت معماری و شهرسازی و سازمان فاوا انجام شده و جای تشکر دارد و گزارشی هم که در این خصوص ارایه شد، یکی از گام‌های موثر و مفید در شهرداری را نشان می‌دهد.

وی گفت: یکی از مسایلی که شاید سال‌ها به آن توجهی نمی‌شد و مورد چالش شهروندان بود، مساله بازدید برای شروع کار در حوزه شهرسازی بود که خیلی از شهروندان به خاطر آن دچار مشکل بودند و درگیر یک پروسه طولانی می‌شدند؛ اما با برون‌سپاری این خدمت، با زیرساخت خیلی خوبی که در سازمان فاوا شهرداری کرمان اجرا و با همکاری سازمان نظام مهندسی آماده شد؛ این مساله به زودی رفع می‌شود. بنابراین جای تشکر دارد و در کنار همه اقدامات عمرانی و خدمات شهری که اتفاق می‌افتد؛ این نوع کارها هم که باعث کم شدن مشکلات شهروندان به ویژه در حوزه شهرسازی و شروع فرایند ساخت و ساز می‌شود، قابل تقدیر است و جا دارد که همه اعضا از این پروژه، حمایت خوبی داشته باشند تا دچار شکست نشود و پر قوت شروع شود و در مورد سایر خدمات هم، شهروندسپاری و برون‌سپاری آغاز شود.

رییس کمیسیون گردشگری و میراث فرهنگی شورای اسلامی شهر کرمان نیز، گفت: با توجه به بارندگی‌های خوبی که در سطح شهر داشتیم، کار آسفالت مدتی متوقف شده بود ولی با اطلاعی که پیدا کردیم قیر خوبی در حال تهیه است. بنابراین باید یک تمرکز خوب روی لکه‌گیری معابر سطح شهر انجام شود.

محمدامین شمسی افزود: پیگیری شود هرچه سریعتر این لکه‌گیری‌ها انجام شود تا خودروها و مردم دچار مشکل و خسارت نشوند.

محمدرضا کمساری دیگر عضو شورای اسلامی شهر کرمان هم با تبریک روز هلال احمر، گفت: برخورد با تخلفات در مجموعه‌ها، نشان از حساسیت سیستم‌های نظارتی هم در داخل و هم در خارج مجموعه‌هاست.

این عضو شورای اسلامی شهر کرمان خاطرنشان کرد: اصلی‌ترین راهکاری که در مواجه با فساد می‌توانیم به آن توجه کنیم مساله الکترونیکی کردن و هوشمندسازی فرایندهاست که جا دارد از شهردار کرمان و دکتر خطیبی معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع انسانی تشکر ویژه‌ای داشته باشم که در این دو سال اخیر به صورت ویژه این مساله را پیش بردند و با برون ‌سپاری‌هایی که انجام دادند؛ کار بسیار خوبی در حال انجام است.

کمساری اظهار داشت: اینکه شهرداری کرمان در بدترین شرایط ممکن که بسیاری از شهرداری‌های کشور در مسایل جاری خود مانده‌اند، در حال اجرای پروژه‌هاست، جای تقدیر دارد؛ اینکه در این شرایط با حمایت نماینده‌های مردم در مجلس و پیگیری‌های شهردار کرمان، مساله روکش آسفالت و لکه‌گیری ادامه پیدا خواهد کرد هم جای تقدیر دارد.

کمساری، خاطرنشان کرد: مساله دیگر، شهر کرمان به عنوان یک شهر تاریخی نیازمند نگاه بلند مدت در راستای احیای بافت تاریخی است.

وی، با تاکید بر لزوم همراهی‌های بین‌دستگاهی و تسهیلگری در این حوزه، گفت: اکنون نیز، هر دستگاه، سازمان و نهادی به اندازه وسع خودش، می‌تواند به احیای بناهای ارزشمند در شهر تاریخی کرمان یاری برساند.

0