چهارشنبه 21 خرداد 1404
  • شورا و شهر
  • شماره خبر: 9612630
  • 20 خرداد 1404
  • 10:51
  • امتیاز:5/4
  • امتیاز شما
تعامل حداکثری بین دستگاه‌های اجرایی با ترویج فرهنگ گفت‌وگو

شهردار کرمان بیان کرد:

تعامل حداکثری بین دستگاه‌های اجرایی با ترویج فرهنگ گفت‌وگو

شهردار کرمان، در نشست هم‌اندیشی مدیران شهرداری و هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی کرمان، گفت: اگر فرهنگ گفت‌وگو بین دستگاه‌های اجرایی ترویج و حاکم شود، تعامل حداکثری بین این دستگاه‌ها فراهم می‌شود.

به گزارش کرنا، محسن تویسرکانی، از برگزاری نشست‌های ماهانه دو نهاد شهرداری و سازمان نظام مهندسی، خبر داد و خاطرنشان کرد: این جلسات برای انطباق فرایندها و رفع تعارضات مفید است.

وی، با اشاره به موضوعات مطرح‌شده از سوی طرفین، افزود: در این نشست‌ها سعی می‌شود فرایندها را سرعت داده و زمان‌بربودن کارها را کاهش دهیم تا مدیران شهری و شهروندان در استفاده از خدمات، و سازمان نظام مهندسی، در ارائه خدمات معماری و شهرسازی آسوده باشند.

همچنین رییس سازمان نظام مهندسی استان، برگزاری این جلسات را به‌صورت ماهانه، لازم برشمرد و تاکید کرد: پیشنهاد می‌شود سازِکاری برای کاهش حداقلی اختلافات دو مجموعه برای اخذ نتیجه بهتر و سریع‌تر حاصل شود.

علیرضا گلستانی، از سفر مدیرکل ایمنی وزارت راه و شهرسازی به کرمان خبر داد و افزود: این سفر فرصتی برای بررسی و پیگیری مقررات ملی ساختمان است.

وی، بررسی چالش‌های ایمنی در ساخت‌وساز را از موارد طرح‌شده در این جلسات عنوان و تاکید کرد: موضوعاتی بین دو سازمان نظام مهندسی و شهرداری کرمان، متفاوت است که رعایت و حساسیت بیشتری می‌طلبد.

گفتنی است، در این نشست هم‌اندیشی شهرداری و سازمان نظام مهندسی استان کرمان، مقرر شد دبیرخانه‌ای برای کامل‌تر شدن و کوتاه‌تر شدن فرایندهای قانونی ضوابط ساخت‌وساز تشکیل شده و هر ماه جلساتی به همین منظور تشکیل شود.

0