دوشنبه 5 مرداد 1405
  • شورا و شهر
  • شماره خبر: 9613504
  • 5 مرداد 1405
  • 13:18
  • امتیاز:5/4
  • امتیاز شما
ثواب خدمت‌رسانی به عاشقان امام‌حسین(ع) به نام شهرداری کرمان ثبت شود

محسن تویسرکانی تأکید کرد:

ثواب خدمت‌رسانی به عاشقان امام‌حسین(ع) به نام شهرداری کرمان ثبت شود

در نشست شورای معاونان و مدیران شهرداری کرمان که با محوریت برنامه‌ریزی برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر راهپیمایی جاماندگان اربعین برگزار شد، شهردار کرمان بر ضرورت هم‌افزایی همه معاونت‌ها، مناطق و سازمان‌های شهرداری برای خدمت‌رسانی شایسته به زائران و برگزاری منظم این رویداد مذهبی تأکید کرد.

به گزارش کرنا، محسن تویسرکانی در این نشست که امروز پنجم مردادماه با حضور معاونان و مدیران شهرداری کرمان برگزار شد، راهپیمایی جاماندگان اربعین را از موضوعات مهم مدیریت شهری برشمرد و گفت: برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مراسم، لازم است همه معاونت‌ها، شهرداری‌های مناطق و سازمان‌ها با همدلی و همکاری در کنار یکدیگر قرار گیرند تا این راهپیمایی پربرکت به بهترین شکل ممکن و در شأن زائران برگزار شود.

وی که ریاست ستاد برگزاری راهپیمایی جاماندگان اربعین در کرمان را نیز بر عهده دارد، افزود: این رویداد معنوی در سال‌های گذشته برکات فراوانی برای مجموعه شهرداری کرمان به همراه داشته و امسال نیز باید با خدمت‌رسانی گسترده‌تر به عاشقان اباعبدالله الحسین(ع)، پرتوان‌تر و باشکوه‌تر از دو سال گذشته برگزار شود.

شهردار کرمان با بیان اینکه رقابت در خدمت‌رسانی به عاشقان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) خود نوعی ثواب است، اظهار داشت: تلاش می‌کنیم ثواب و افتخار خدمت‌رسانی کامل و شایسته به زائران این مسیر معنوی به نام شهرداری کرمان ثبت شود.

تویسرکانی همچنین خدمت‌رسانی در موکب‌ها و مسیر پیاده‌روی جاماندگان اربعین در مسیر کرمان به جوپار را از مهم‌ترین وظایف شهرداری دانست و بر ضرورت تقسیم کار دقیق، نظارت مستمر و ایفای نقش مؤثر کمیته‌ها و کارگروه‌های تعیین‌شده تأکید کرد.

در ادامه این نشست، سیدعلی خوش‌نظر، مشاور شهردار در امور اجتماعی مردم‌پایه، راهپیمایی جاماندگان اربعین را «رزمایش اربعین» توصیف کرد و گفت: این رویداد بزرگ‌ترین نماد تشیع در جهان است و همه کسانی که در برگزاری آن در هر نقطه‌ای از ایران نقش‌آفرینی می‌کنند، در زمره زائران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) قرار می‌گیرند.

وی افزود: افرادی که مسیر کرمان تا جوپار را به نیت قرب الهی، شفاعت امام(ع) و بزرگداشت اربعین طی می‌کنند نیز زائران امام حسین(ع) هستند و حضور آنان موجب برکت این مسیر خواهد بود.

همچنین در ادامه جلسه، محمود ایرانمنش جانشین ستاد برگزاری آیین راهپیمایی جاماندگان اربعین در کرمان، با قدردانی از همکاری معاونت‌ها، شهرداری‌های مناطق و سازمان‌ها، کمیته‌ها و کارگروه‌های این ستاد را تشریح کرد.

به گفته ایرانمنش، این کمیته‌ها و کارگروه‌ها حوزه‌های مختلفی از جمله محیط‌زیست، خدمات شهری، امور عمرانی، تأسیسات، خدمات فرهنگی، ایمنی، مشارکت‌های مردمی، اطلاع‌رسانی و روابط عمومی را دربر می‌گیرد و راهپیمایی امسال با هماهنگی و برنامه‌ریزی منسجم میان این بخش‌ها به بهترین و شایسته‌ترین شکل برگزار خواهد شد.

0