دوشنبه 22 اردیبهشت 1404
  • پلیس
  • شماره خبر: 9612551
  • 22 اردیبهشت 1404
  • 01:01
  • امتیاز:5/4
  • امتیاز شما
جشن پایان۱۵۰هزار مترمربع پیاده‌روسازی برگزار شد

در سی‌امین «یکشنبه‌شهر»؛

جشن پایان۱۵۰هزار مترمربع پیاده‌روسازی برگزار شد

در سی‌امین «یکشنبه‌شهر»؛ یکشنبه‌های افتتاح پروژه‌های شهری، ۱۵۰هزار مترمربع پیاده‌رو، همراه با بزرگداشت «شهید غلامرضا آتشی گوهری»، به بهره‌برداری رسید.

به گزارش کرنا، شهردار کرمان، در سی‌امین آیین «یکشنبه‌شهر»؛ افتتاح پروژه‌های شهری کرمان، با عنوان جشن پایان ۱۵۰هزار مترمربع پیاده‌روسازی در شهر کرمان، اظهار داشت: این جشن، سمبلی است برای اجرای نهضت پیاده‌راه‌سازی در شهر و بزرگداشت نام «شهید غلامرضا آتشی گوهری»، زینت‌بخش این مراسم شد تا به برکت نام شهدا، توفیق مستمر حاصل شود. 

محسن تویسرکانی، با تقدیر از همراهی استاندار کرمان، فرماندار و اعضای شورای اسلامی شهر، گفت: تلاش کارگران شهرداری در بخش‌های تنظیف، فضای سبز و عمرانی، شهر کرمان را تمیز و زنده نگه داشته است.

وی، همچنین از تلاش‌های شبانه‌روزی معاونان خود تشکر کرد و افزود: آنان چون پازل‌های متعدد دست‌به‌دست هم داده‌اند و چنین عملکردی را نمایان کرده‌اند.

شهردار کرمان، با اشاره به برگزاری نشست هم‌اندیشی اولین یکشنبه‌شهر، با افتتاح بوستان بزرگ شهید «سردار سلیمانی»، گفت: در آن نشست، هم‌پیمان شدیم تمام ظرفیت‌های شهرداری را به‌دور از حاشیه و اختلاف‌نظر، پای کار آبادانی کرمان بیاوریم.

تویسرکانی، با بیان اینکه با گذشت ۳۶۵ روز از آغاز اولین «یکشنبه‌شهر»، اکنون شاهد سی‌امین افتتاح پروژه‌های شهری هستیم، از بهسازی و پیاده‌راه‌سازی میدان تاریخی «ارگ»، ایجاد کارخانه نوآوری شهرداری کرمان، اجرای 2.5 میلیون مترمربع آسفالت، پیاده‌روسازی به مساحت ۱۵۰مترمربع، و بهسازی ۱۵ بوستان در شهر کرمان، به‌عنوان نمونه‌هایی از پروژه‌های شهری افتتاح‌شده نام برد و اظهار داشت: با تحقق بودجه ۸۰۰۰میلیارد تومانی شهرداری کرمان، با همۀ گرفتاری‌های اقتصادی در کشور، بهترین فرصت برای ماست تا گام‌های بلندتری برداریم.

شهردار کرمان، از اجرای سنگ‌فرش خیابان «گلبازخان»، بهسازی پیاده‌روی خیابان «شریعتی» از میدان «آزادی» تا میدان «شهدا» و آغاز مطالعات طرح ناوگان «بی‌آرتی» خبر داد و خاطرنشان کرد: حضور، مشارکت و مطالبه‌گری شهروندان، باید کرمان را در قیاس با استان‌های همجوار، شهری پیشرفته‌تر کند.

تویسرکانی، همراهی و همکاری دستگاه‌های خدمات‌رسان را در آبادانی کرمان ضروری دانست و اظهار داشت: زیبنده نیست کرمان، شهری تاریک و ناروشن باشد؛ بیش از دو دهه پروژه فاضلاب اجرا نشود و با مردمانی مهمان‌نواز، در تزار نام شهید «سردار سلیمانی» نباشد.

فرماندار کرمان  نیز در این آیین، با بیان اینکه در 14 ماه مسئولیت آقای تویسرکانی، به‌عنوان شهردار کرمان، پروژه‌های عمرانی و خدمات بسیار ارزنده‌ای در شهر کرمان انجام شده است، افزود: البته لیاقت شهر و مردم کرمان، بسیار بیش از کارها و خدمات ارائه‌شده است.

حبیب‌الله خنجری، از استانداری و فرمانداری، به‌عنوان پشتوانه‌ و حامی شهرداری نام برد و تأکید کرد: خدماتی که مجموعه شهرداری به شهروندان کرمانی ارائه می‌دهند، عبادت است.

رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر نیز، با بیان اینکه کارها و پروژه‌های خوبی در سطح شهر کرمان در حال انجام است، گفت: با حضور و همراهی مردم سال‌به‌سال شاهد رونق و بالندگی بیشتر شهر کرمان خواهیم بود.

منصور ایرانمنش، با اشاره به فرسودگی پیاده‌روی‌های شهر کرمان، افزود: اعتبار بهسازی این پیاده‌روها، به‌عنوان یک پروژۀ بزرگ در بودجه سالانه تعبیه شده و ورودی‌های شهر نیز ساماندهی خواهند شد.

گفتنی است؛ در ابتدای این آیین، شهردار منطقه سه کرمان، با ارائه گزارشی از روند بهره‌برداری از پروژه پیاده‌روی مجاور تالار بزرگ فرهنگ و هنر کرمان، گفت: این مسیر به همت دادگستری کرمان و شهردار وقت منطقه آزادسازی شد و در اختیار شهرداری قرار گرفت.

رضا خیاط‌زاده، با اشاره به طراحی این پیاده‌رو با استفاده از نقوش ایرانی و اسلامی توسط خانم ایلخانی، از مهندسان شهرداری کرمان، افزود: این کار با ۹۰۰۰ مترمربع و هزینه ۱۵میلیارد تومانی و با استفاده از مصالح کاشی، سفال و سنگ‌های سنتی اجرا شده است.

وی، همچینن از اختصاص دو میلیارد و ۳۰۰میلیون تومانی روشنایی پیاده‌راه و ۵۰۰ میلیاردی گل‌وگیاه و تأسیسات آبیاری خبر داد و خاطرنشان کرد: از صفر تا صد این پروژه با ۱۸میلیارد تومان اعتبار منطقه سه شهری و توسط کادر امانی شهرداری کرمان، اجرا شد.

0