چهارشنبه 2 اردیبهشت 1405
  • شورا و شهر
  • شماره خبر: 9613260
  • 2 اردیبهشت 1405
  • 15:38
  • امتیاز:5/4
  • امتیاز شما
مطالبه مردم انجام کار با کیفیت است

شهردار کرمان:

مطالبه مردم انجام کار با کیفیت است

شهردار کرمان، گفت: مطالبه مردم انجام کار با کیفیت است.

به گزارش کرنا، محسن تویسرکانی، در نشستی که با حضور معاون محیط‌زیست و خدمات‌شهری شهردار کرمان، شهرداران مناطق پنجگانه و مدیران عامل سازمان‌های زیرمجموعه معاونت خدمات‌شهری، برگزار شد، با اشاره به چالش‌های اخیر و شرایط جنگی کشور، اظهار داشت: در این شرایط، در بازدیدهای میدانی‌‌ و در ارتباط‌های چهره‌به‌چهره با شهروندان، انسان درمی‌یابد که مردم به دنبال نمایش نیستند؛ مطالبه مردم، انجام کارهای خوب و مفید و با کیفیت واقعی است. اگر فعالیت‌ها، خدمات و انجام وظایف‌ها واقعی و خوب نباشد، اعتماد عمومی از بین می‌رود. ما در نجف و سایر نقاط دیدیم که وقتی کار واقعاً انجام می‌شود، روحیه مردم بهبود می‌یابد و اعتماد مردم جلب می‌شود.

وی، با تأکید بر وجود ایمنی و سرعت در عملیات شهری، بیان کرد: در این دوره و زمانه، کار کردن با جارو دستی در بزرگراه‌های چند کیلومتری غیرقابل قبول و خطرناک است. تمام عملیات نظافت در بزرگراه‌ها باید مکانیزه باشد.

تویسرکانی، به موضوع لباس کارگران اشاره کرد و گفت: کارگران و شرکت‌های پیمانکار، آینه‌ شهر و شهرداری هستند. باید از این شرکت‌ها بخواهیم که محکم بایستند و نظارت کنند که کارگر با لباس تمیز و ایمنی کامل، کار کند. تغییر رنگ لباس‌ها به رنگ‌های روشن (مانند نارنجی) باعث دیده شدن، افزایش ایمنی و احترام بیشتر مردم به کارگران می‌شود.

وی، در پایان خاطرنشان کرد: مدیران امروز باید پای کار باشند، نه در اتاق‌ بنشینند و نظاره‌گر باشند. مدیری باید در میدان باشد و بر حسن کار شرکت‌های پیمانکار، نظارت کنند.

معاون محیط‌زیست و خدمات‌شهری شهرداری کرمان نیز در این نشست، در گزارشی جامع و تحلیلی، آخرین وضعیت اقدامات انجام‌شده در حوزه‌های فضای سبز، آتش‌نشانی و دیگر حوزه‌های خدمات‌شهری را تشریح کرد.

هادی ربانی، با تأکید بر گذر از «روند حفظ وضع موجود» به «تحول و نوآوری»، گفت: هدف از برنامه‌های شهرداری کلان‌شهر کرمان، افزایش رضایت‌مندی و بهبود کیفیت زندگی شهروندان است.

وی، با اشاره به دستاوردهای چشمگیر در حوزه محیط‌زیست و خدمات‌شهری شهرداری کرمان در چهار ماه اخیر، اظهار کرد: در این بازه زمانی، حدود ۱۵هزار اصله نهال در سطح شهر و به‌ویژه در پروژه‌های توسعه‌ای کاشته شده است. 

ربانی، گفت: با دستور مستقیم شهردار، توسعه «جنگل قائم» با سرعت خوبی پیش رفته و حدود ۲۵ هکتار از این منطقه در حال بهره‌برداری و توسعه است.

وی، با بیان اینکه مدیریت بهینه منابع آبی کلید اصلی موفقیت در این پروژه‌هاست، افزود: با برنامه‌ریزی دقیق و مدیریت مصرف آب، می‌توانیم این جنگل را به یکی از قطب‌های گردشگری سبز منطقه تبدیل کنیم.

محیط‌زیست و خدمات‌شهری شهردار کرمان، گفت: گسترش ایستگاه‌های آتش‌نشانی با نظارت مستقیم شهردار و تلاش‌های مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی به نتیجه رسیده است. با این حال، تمرکز اصلی ما بر روی تجهیزات نردبانی و آموزش تخصصی نیروها است.

وی، با انتقاد از ساختارهای قدیمی، گفت: تا پایان سال گذشته، تمرکز ما بر حفظ روند قبلی بود، اما اکنون با هدف ایجاد رضایت عمومی، وارد فاز تحول شده‌ایم. در سازمان سیما و فضای سبز، حدود ۴۰ تا ۵۰ ناظر فعال هستند، اما ما نیازمند یک سیستم نظارت بر ناظران هستیم تا خروجی کارها ملموس‌تر شود.

ربانی همچنین، از منحل شدن گروه امانی قدیمی و تشکیل گروه جدید خبر داد و افزود: اگرچه هنوز چالش‌هایی در نظم‌دهی وجود دارد، اما با تشکیل تیم‌های کارآمد، می‌توانیم در زمینه تعمیر جدول‌های شکسته و بهبود لچک‌ها تأثیرگذار باشیم.

وی، با بیان اینکه در مدیریت آرامستان‌ها، پیشرفت‌های چشمگیری داشته‌ایم، از حفر ۸۰۰۰ قبر و صورت‌قبر خبر داد و گفت: با نظارت مستقیم شهردار و تلاش‌های مدیرعامل سازمان آرامستان‌ها، این پروژه با سرعت خوبی در حال پیشرفت است. همچنین سرویس‌های بهداشتی و سالن‌ها در آرامستان جدید، آماده بهره‌برداری است و همچنان آماده اجرای دستورات جدید برای تکمیل این خدمات نیز، هستیم.

 

0