پنج شنبه 2 مهر 1405
  • شورا و شهر
  • شماره خبر: 9613639
  • 1 مهر 1405
  • 11:59
  • امتیاز:5/4
  • امتیاز شما
نرخ تاکسی‌ها و سرویس‌های مدارس بر اساس مصوبه سال ۱۴۰۵ دریافت می‌شود

مدیرعامل سازمان حمل ونقل بار و مسافر شهرداری کرمان خبرداد:

نرخ تاکسی‌ها و سرویس‌های مدارس بر اساس مصوبه سال ۱۴۰۵ دریافت می‌شود

مدیرعامل سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری کرمان تاکید کرد که نرخ تاکسی‌ها و سرویس‌های مدارس بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر برای سال ۱۴۰۵ دریافت می‌شود و با افزایش نرخ بنزین، تغییری نخواهد کرد.

به گزارش کرنا، علی زنگی‌آبادی، گفت: متاسفانه خبری در رسانه‌ها پخش شده مبنی بر اینکه هیچ‌گونه افزایش نرخ برای سرویس‌های مدارس و تاکسی‌ها نسبت به سال گذشته نداریم؛ که این خبر کاملا کذب واشتباه است.

 وی با تاکید براینکه از سوی خبرنگاران از من سوال شد که با توجه کمبود سوخت در کارت‌ها و گران‌شدن نرخ سوم بنزین، آیا برای تاکسی یا سرویس مدارس، افزایش قیمت دارید یا خیر، تصریح کرد: بنده به صورت کاملا واضح توضیح دادم که در قبال گران شدن بنزین، هیچ افزایش نرخ نداریم.

مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری کرمان، افزود: لذا نرخی که در حال حاضر در حال اجرا است بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر است و برای سال ۱۴۰۵ تایید و مصوب شده و این نرخ مصوب به تاکسی‌ها و سرویس مدارس اعلام شده است.

زنگی‌آبادی، با تاکید براینکه تاکسی‌ها ازابتدای سال تاکنون همان نرخ مصوب ۱۴۰۵ را اجرا می‌کنند، ادامه داد: منظور از عدم افزایش نرخ قیمت تاکسی و سرویس مدارس، در واقع نرخ مبتنی بر افزایش قیمت بنزین است نه نرخ مصوب سال جاری؛ بنابراین نرخ سرویس مدارس و تاکسی بر اساس مصوب سال ۱۴۰۵ گرفته می‌شود و با توجه به افزایش نرخ بنزین تا پایان سال تغییری نمی‌کند و تاکسی‌ها و سرویس‌های مدارس موظف به رعایت نرخ مصوب هستند.

0