سه شنبه 3 شهریور 1405
  • شورا و شهر
  • شماره خبر: 9613560
  • 3 شهریور 1405
  • 12:12
  • امتیاز:5/4
  • امتیاز شما
آغاز مسابقات تابستانی «نسل آرمانی» با حضور بیش از ۲۰ تیم

معاون فرهنگی اجتماعی شهردار کرمان خبر داد:

آغاز مسابقات تابستانی «نسل آرمانی» با حضور بیش از ۲۰ تیم

معاون فرهنگی اجتماعی شهردار کرمان، از آغاز مسابقات تابستانی «نسل آرمانی» با حضور بیش از ۲۰ تیم نوجوانان در دو گروه دختران و پسران خبر داد.

به گزارش کرنا، محمدرضا احمدی، افزود: مسابقات تابستانی «نسل آرمانی» با هدف ایجاد فضایی متفاوت، پویا و پرنشاط برای نوجوانان در ایام تابستان طراحی شده و از امروز فعالیت خود را در دو گروه دختران و پسران آغاز کرده است.

وی افزود: این مسابقات ویژه دانش‌آموزان پایه‌های هشتم، نهم و دهم است و در حال حاضر بیش از ۲۰ تیم در این رویداد حضور دارند و نوجوانان در قالب این تیم‌ها در مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی، تربیتی، ماجراجویانه و چالش‌های گروهی با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

معاون فرهنگی شهردار کرمان، ادامه داد: این طرح در یک دوره ۱۰ هفته‌ای برگزار می‌شود و فرهنگ‌سراهای شهرداری کرمان نقش محوری در اجرای آن دارند و تلاش شده است با طراحی برنامه‌های متنوع و جذاب، ضمن ایجاد اوقات فراغتی شاد و متفاوت برای نوجوانان، زمینه تقویت مهارت‌های فردی و اجتماعی آنان نیز فراهم شود.

وی با بیان اینکه «نسل آرمانی» با محوریت موضوعاتی همچون فرهنگ شهروندی، تقویت روحیه کار گروهی، پرورش تفکر استراتژیک، دشمن‌شناسی و کسب مهارت‌های مختلف طراحی شده است، گفت: نوجوانان در جریان این مسابقات، علاوه بر رقابت، در فعالیت‌های گروهی و ماجراجویانه شرکت می‌کنند و فرصت کسب تجربه‌های جدید و تقویت توانمندی‌های فردی و اجتماعی خود را خواهند داشت.

محمدرضا احمدی، خاطرنشان کرد: برگزاری مسابقات «نسل آرمانی» در راستای برنامه‌های فرهنگی، تربیتی و مهارتی شهرداری کرمان برای نوجوانان انجام می‌شود و تلاش داریم با اجرای چنین برنامه‌هایی، ضمن غنی‌سازی اوقات فراغت نسل نوجوان، زمینه شکل‌گیری تجربه‌های ماندگار، افزایش روحیه مشارکت و تقویت مهارت‌های آنان را فراهم کنیم.

0