جمعه 30 مرداد 1405
  • شورا و شهر
  • شماره خبر: 9613551
  • 30 مرداد 1405
  • 09:54
  • امتیاز:5/4
  • امتیاز شما
افزایش اکیپ‌های زنده‌گیری و ساماندهی حیوانات بلاصاحب در شهر کرمان

در نشست معاون محیط‌زیست و خدمات‌شهری شهردار کرمان با مدیران سازمان مدیریت پسماند اعلام شد:

افزایش اکیپ‌های زنده‌گیری و ساماندهی حیوانات بلاصاحب در شهر کرمان

در نشست معاون محیط‌زیست و خدمات‌شهری شهردار کرمان با مدیران سازمان مدیریت پسماند، با اعلام افزایش اکیپ‌های زنده‌گیری و ساماندهی حیوانات بلاصاحب در شهر کرمان، بر ضرورت فرهنگ‌سازی تفکیک از مبدأ زباله، تأکید شد.

به گزارش کرنا، هادی ربانی، معاون محیط‌زیست و خدمات‌شهری شهردار کرمان، در نشستی با حضور مدیران سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرمان، بر ضرورت فرهنگ‌سازی و ارتقای مشارکت شهروندان در اجرای طرح تفکیک از مبدأ زباله، ساماندهی کلبه‌ها و مراکز بازیافت، نوسازی و به‌روزرسانی ماشین‌آلات خدماتی و بهره‌گیری از نیروهای متخصص و توانمند، تأکید کرد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرمان نیز از افزایش اکیپ‌های زنده‌گیری و ساماندهی حیوانات بلاصاحب، توسعه برنامه‌های آموزشی و تلاش برای فرهنگ‌سازی در زمینه تفکیک از مبدأ و ساماندهی اصولی سایت‌های خاک و نخاله، خبر داد.

در این نشست همچنین بر تقویت همکاری میان دستگاه‌های فرهنگی و رسانه‌ای، ایجاد مشوق‌های مؤثر برای جلب مشارکت شهروندان و یکپارچه‌سازی فرآیندهای مدیریت پسماندهای ساختمانی، تأکید شد.

15.5883