معاون مالی و اقتصادی شهردار کرمان از پرداخت وام قرضالحسنه کمبهره به ۱۳۰۰ نفر از کارکنان این شهرداری با هدف حمایت از معیشت و بهبود شرایط رفاهی آنان، خبر داد.
به گزارش کرنا، رامین امیرمداح، با اعلام این خبر گفت: با دستور شهردار محترم و پیگیریهای مستمر معاونت مالی و اقتصادی شهرداری و انعقاد تفاهمنامه همکاری با بانک رسالت، زمینه پرداخت وام قرضالحسنه به ۱۳۰۰ از کارکنان شاغل در مجموعه شهرداری فراهم شد.
وی، با اشاره به دغدغه مدیریت شهری برای ارتقای سطح رفاه کارکنان زحمتکش شهرداری، افزود: این تسهیلات از نوع قرضالحسنه و با کارمزد اندک (کمبهره) و اقساط بلندمدت طراحی شده است تا گامی مؤثر در جهت کمک به معیشت خانوادههای آنان برداشته شود.
معاون مالی و اقتصادی شهردار کرمان، با بیان اینکه بانک رسالت، متعهد شده است مبلغ این وامها را پیش از آغاز سال جدید به حساب متقاضیان واجد شرایط واریز کند، بیان کرد: تلاش مجموعه مدیریت شهری بر این است که با استفاده از تمامی ظرفیتهای قانونی، خدمات رفاهی متنوعتری را برای کارکنان پرتلاش شهرداری فراهم آورد.