سه شنبه 25 فروردین 1405
  • شورا و شهر
  • شماره خبر: 9613229
  • 28 اسفند 1404
  • 19:43
  • امتیاز:5/4
  • امتیاز شما
پیشرفت چشمگیر پروژه‌های عمرانی؛ تقاطع غیرهمسطح شهدای خلبان و شهدای اقتدار در شهر کرمان

معاون حمل‌ونقل و امور زیربنایی شهردار کرمان خبر داد؛

پیشرفت چشمگیر پروژه‌های عمرانی؛ تقاطع غیرهمسطح شهدای خلبان و شهدای اقتدار در شهر کرمان

معاون حمل‌ونقل و امور زیربنایی شهردار کرمان ضمن تشریح آخرین وضعیت اجرا در پروژه‌های عمرانی بزرگ شهر، از پیشرفت قابل توجه عملیات اجرایی تقاطع غیرهمسطح شهدای خلبان و شهدای اقتدار، خبر داد.

 به گزارش کرنا، محمدرضا یحیی‌زاده، با اشاره به روند اجرای پروژه تقاطع غیرهمسطح شهدای خلبان، گفت: در حال حاضر عملیات مربوط به عرشه شرق به جنوب (ES) در مرحله تکمیل قرار دارد و آماده‌سازی برای آسفالت و بهره‌برداری نهایی در حال انجام است.

 وی، از اجرای کامل قرنیزها، آرماتوربندی، قالب‌بندی و بتن‌ریزی پشت قرنیزها، درز انبساط الاستومری، تزریق بتن، بتن رگلاژی سطح عرشه و ایزوگام پیاده‌روها پشت قرنیزها به‌صورت کامل، خبر داد.

یحیی‌زاده، با بیان اینکه در بخش زیرگذر، عملیات آرماتور، قالب و بتن‌ریزی دیوارنماهای ضلع جنوبی و اجرای فونداسیون دیوارنما‌ها و رمپ در مسیر غدیر ۲ (SW) با موفقیت پیش می‌رود، اظهار کرد: همچنین خاکریزی، تسطیح و اجرای لایه‌های خاکی کنارگذر شرقی جنب سنگبری و اجرای جدول آن در حال اتمام است.

 معاون حمل‌ونقل و امور زیربنایی شهردار کرمان، با اشاره به فعالیت‌های در حال انجام، بیان کرد: عملیات خاک‌برداری بخش جنوبی و تسطیح و رگلاژ سطح زیرگذر سمت شمال (اختیارآباد) نیز با روندی مطلوب در حال اجراست.

 وی یادآور شد: پروژه در مجموع از نظر پیشرفت اجرایی، در وضعیت بسیار رضایت‌بخشی قرار دارد و با نصب کامل سگمنت‌های ستون ES4، رشد قابل توجهی در جبهه‌های مختلف کاری را شاهد هستیم.

در ادامه، یحیی‌زاده درباره پروژه تقاطع غیرهمسطح شهدای اقتدار (سه‌راه سیلو) نیز گفت: تا کنون عملیات حفاری، آرماتوربندی و بتن‌ریزی ۳۲ عدد شمع به پایان رسیده و همچنین فونداسیون‌های مربوط به ستون‌های SW4، SW5، SW6، SW1 و SW2 نیز اجرا شده‌اند. 

وی افزود: فونداسیون SW3 در مرحله آرماتوربندی قرار دارد و ستون‌های SW6، SW5، SW4، SW1 و دو بخش نخست ستون SW2 نیز با موفقیت آرماتوربندی و بتن‌ریزی شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه در این پروژه تاکنون آرماتوربندی و بتن‌ریزی ۵۰ قطعه سگمنت انجام و سه عدد سگمنت مربوط به ستون SW5 نیز نصب شده است، ادامه داد: روند کلی اجرای پروژه مطلوب بوده و با برنامه‌ریزی دقیق، مراحل بعدی شامل نصب سایر سگمنت‌ها و آغاز عملیات عمرانی تکمیلی در حال آماده‌سازی است.

 معاون حمل‌و‌نقل و امور زیربنایی شهردار کرمان، با اشاره به همکاری مستمر پیمانکار پروژه، «موسسه نوین سازان » و نظارت دقیق شهرداری کرمان اظهار داشت: تلاش مجموعه شهرداری، ارتقای زیرساخت‌های شهری و تسهیل عبور و مرور شهروندان است؛ بنابراین، پیش‌بینی می‌شود با تداوم این روند، بخش‌های عمده هر دو پروژه در آینده نزدیک به صورت رسمی آماده بهره‌برداری شوند.

 

 

0