سه شنبه 25 فروردین 1405
  • شورا و شهر
  • شماره خبر: 9613236
  • 9 فروردین 1405
  • 14:48
  • امتیاز:5/4
  • امتیاز شما
فضاسازی خاطره‌انگیز کوچه‌‌ شماره (۶) گلبازخان

شهردار منطقه پنج کرمان (بافت تاریخی) خبر داد:

فضاسازی خاطره‌انگیز کوچه‌‌ شماره (۶) گلبازخان

شهردار منطقه پنج کرمان (بافت تاریخی) کرمان، گفت: کوچه شماره (۶) گلبازخان کرمان، با اجرای طرحی خلاقانه، به یکی از مکان‌های شاخص در مسیر بازسازی بافت تاریخی این شهر تبدیل شده است و گامی مؤثر در این مسیر است.

به گزارش کرنا، امیرحسین تویسرکانی، افزود: تابلوهای قاب‌دار حاوی تصاویر قدیمی بناها و اماکن تاریخی بر دیوارهای خشتی این کوچه، که مسیر دسترسی خیابان گلبازخان به پیاده‌راه گنجعلیخان (شهید تجلی) است، نصب شد و فضایی خاطره‌انگیز و هویت‌محور در ایام نوروز برای شهروندان و گردشگران به وجود آورد. 

وی، با تأکید بر احیای بافت تاریخی به عنوان اولویت‌ اصلی مدیریت شهری، گفت: از مرمت بناهای فرسوده و ایجاد فضاهای سبز تا نصب تابلوهای خاطره‌انگیز با تصاویر سیاه‌وسفید مساجد، کاروانسراها و خانه‌های تاریخی، همگی در راستای بازآفرینی هویت این بافت انجام می‌شود.

امیرحسین تویسرکانی، این اقدام را ارتقای هویت بصری این معبر، در حفظ و احیای بافت تاریخی دانست و افزود: این کوچه تاریخی، با استفاده از فضا و تصویر، تجربه‌ای متفاوت از تاریخ کرمان فراهم می‌کند.

وی، همچنین بیان کرد: این طرح با استقبال مسافران نوروزی روبه‌رو شده و می‌تواند الگویی برای گسترش این نوع فضاها در دیگر نقاط بافت تاریخی باشد تا کرمان بیش از پیش به شهری نمونه و زنده از میراث فرهنگی ایران تبدیل شود.

0