سه شنبه 24 تیر 1404
  • شورا و شهر
  • شماره خبر: 9612705
  • 24 تیر 1404
  • 10:28
  • امتیاز:5/4
  • امتیاز شما
 نهج‌البلاغه چراغ راهنمای ماست

شهردار کرمان بیان کرد:

نهج‌البلاغه چراغ راهنمای ماست

شهردار کرمان، بر لزوم پرداختن به کارهای موثر فرهنگی تأکید و بیان کرد: نهج‌البلاغه، چراغ راهنمای ماست.

به گزارش کرنا، محسن تویسرکانی، در نشستی که با حضور مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمان، مدیر بنیاد نهج‌البلاغه جنوب‌شرق کشور و معاون فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمان، با موضوع ترویج نهج‌البلاغه برگزار شد، گفت: ما به‌عنوان شیعیان و پیروان امام‌علی(ع) و متولیان بخشی از کارهای فرهنگی در جمهوری اسلامی، باید چراغ و راهنمایی داشته باشیم تا بتوانیم هم از بعد کیفی و هم از بعد کمی، به سمت اهداف‌مان حرکت کنیم و یکی از اصلی‌ترین چرا‌غ‌های هدایت را نهج‌البلاغه می‌دانیم.

وی، تبیین نهج‌البلاغه را از زوایا و راه‌های مختلف، لازم و ضروری دانست و گفت: اگر همه ما در کنار هم باشیم، با هم‌افزایی و هم‌پوشانی می‌توانیم شاهد اتفاقات خوبی در حوزه ترویج نهج‌البلاغه باشیم.

شهردار کرمان، ادامه داد: در همین راستا باید متناسب با ذائقه‌های مختلف، اقدامات فرهنگی و مذهبی را برنامه‌ریزی کنیم و با استفاده از زبان هنر، مروج این کتاب سترگ، به‌ویژه در بین جوانان باشیم.

تویسرکانی، ادامه داد: خوشبختانه در این دوره، استاندار محترم و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و دیگر متولیان امور، پای کار هستند.

وی، با بیان اینکه کار فرهنگی زودبازده نیست، افزود: برای ترویج نهج‌البلاغه می‌توان از ظرفیت‌های فرهنگسراها استفاده کرد؛ می‌توان از جملات ناب و آموزنده این کتاب، در بنرها و بیلبوردهای سطح شهر بهره برد؛ ضمن اینکه این امکان موجود است که در قالب قرارداد با بنیاد بناهای ماندگار شهرداری کرمان، در زمین و مجوز ساخت بنیاد نهج‌البلاغه کرمان، مشارکت کرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کرمان نیز در این نشست، بر ترویج و جاری‌شدن آموزه‌های نهج‌البلاغه در زندگی مردم تأکید کرد.

حجت‌الاسلام سعید شهابی، با تقدیر از شهردار کرمان برای برگزاری این نشست و همکاری برای این مساله مهم، گفت: امیدوارم با همکاری یکدیگر خدمات خوبی در این حوزه در سطح شهر ارایه دهیم.

مدیر بنیاد نهج‌البلاغه جنوب‌شرق کشور نیز، با تشکر از خدمات شهردار کرمان در این دوره، گفت: نهج‌البلاغه برای هر مساله‌ای مانند اقتصاد، سبک زندگی، جوانی وغیره، آموزه‌ها و راهنمایی‌هایی دارد و همه ما مسئول هستیم تا معارف این کتاب را بیشتر معرفی کنیم.

محمدرضا آقاملایی، با اشاره به فعالیت بنیاد نهج‌البلاغه جنوب‌شرق کشور، گفت: تدوین ۶۳ عنوان کتاب با بهره‌گیری از تعلیمات نهج‌البلاغه در موضوعاتی مانند جامعه، جوانان و اقتصاد، همکاری در تهیه و تدوین ۲۰۰۰ پایان‌نامه دانشجویی در ارتباط با نهج‌البلاغه، شناسایی ۶۰۰۰ نخبه در جنوب‌شرق کشور، و برگزاری دوره‌ها و همایش‌های تخصصی، علمی و پژوهشی متعدد با محوریت معارف امام‌علی(ع) ازجمله کارهای انجام شده توسط این بنیاد است.

وی، از فرهنگسراها، بوستان‌ها و کتابخانه‌های شهر به‌عنوان یک ظرفیت ارزشمند برای معرفی بیشتر نهج‌البلاغه، نام برد و افزود: برای ایجاد یک شهر منظم و خوب در همه ابعاد، می‌توانیم از نهج‌البلاغه کمک بگیریم.

آقاملایی، با تقدیر از خدمات متنوع شهرداری کرمان، گفت: برای ترویج بیشتر مفاهیم و تعلیمات نهج‌البلاغه نیازمند همکاری بیشتر شهرداری کرمان هستیم.

 

0