چهارشنبه 13 آبان 1405
  • شورا و شهر
  • شماره خبر: 9613778
  • 13 آبان 1405
  • 14:49
  • امتیاز:5/4
  • امتیاز شما
راه‌اندازی بازارچه‌های محله‌ای در هفت محله شهر کرمان؛ به‌زودی

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرمان خبر داد:

راه‌اندازی بازارچه‌های محله‌ای در هفت محله شهر کرمان؛ به‌زودی

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرمان، گفت: بازارچه‌های محله‌ای به‌زودی در هفت محله شهر کرمان راه‌اندازی می‌شود.

 

به گزارش کرنا، هادی خدادادی، افزود: هدف از ایجاد بازارچه‌های محله‌ای، حذف واسطه‌ها و توزیع کالاهای باکیفیت و با قیمت مناسب برای شهروندان است و در همین راستا تعداد هفت بازارچه در فاز نخست، جانمایی و آماده شده که به‌زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی خاطرنشان کرد: در فاز نخست، هفت بازارچه به بهره‌برداری می‌رسد و تلاش داریم در نهایت به تعداد ۲۰ بازارچه افزایش یابد.

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرمان، اظهار داشت: بازارچه‌های محله‌ای که در فاز نخست به بهره‌برداری می‌رسند، در خیابان هفده شهریور مجاور سازمان آب، خیابان فیروزآباد کوچه بهشت شرقی، خیابان نماز بیست‌متری بهار، خیابان همتی‌فر کوچه شماره ۱۷، محله گلدشت خیابان عباد، شهرک مطهری بلوار تعاون و سرآسیاب میدان بختیاری، قرار دارند.

0