همزمان با فرارسیدن ایام فاطمیه و سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری کرمان، با نصب پرچمها و اِلِمانهای فرهنگی و مذهبی در معابر، پلهای تقاطع غیرهمسطح، میادین اصلی، مبادی ورودی شهر و بزرگراهها، به فضاسازی متناسب با این ایام پرداخته است.
به گزارش کرنا، مهدی جلالی، مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری کرمان، با اشاره به اهمیت توجه به هنر و زیباییشناسی در طراحی فضاهای شهری اظهار داشت: در اجرای این طرح، پرچمهایی با طراحی گرافیکی حرفهای و در کنار پرچم پرافتخار ایران اسلامی نصب شده، تا جلوهای متفاوت و هنرمندانه به سیمای شهر ببخشند.
وی افزود: همچنین اِلِمان ویژه ایام فاطمیه در تقاطع امامجمعه و ابتدای خیابان استاد مطهری، با بهرهگیری از فرمهای مدرن و تایپوگرافی خلاقانه طراحی و اجرا شده است تا ضمن پرهیز از الگوهای تکراری، جلوهای تازه از هنر شهری در پیوند با مفاهیم معنوی به نمایش گذاشته شود.
جلالی در پایان تأکید کرد: رویکرد سازمان، استفاده از ظرفیت هنر و طراحی خلاقانه برای ارتقای کیفیت بصری شهر و تقویت هویت فرهنگی و مذهبی فضاهای شهری است.