دوشنبه 4 خرداد 1405
  • شورا و شهر
  • شماره خبر: 9613340
  • 4 خرداد 1405
  • 17:10
  • امتیاز:5/4
  • امتیاز شما
نهادینه کردن مشارکت‌های مردمی؛ ایجاد خلاقیت و فاصله گرفتن از کارهای سنتی

شهردار کرمان در جلسه مدیران شهرداری کرمان تاکید کرد:

نهادینه کردن مشارکت‌های مردمی؛ ایجاد خلاقیت و فاصله گرفتن از کارهای سنتی

شهردار کرمان در جلسه مدیران شهرداری کرمان، بر نهادینه‌کردن مشارکت‌های مردمی، ایجاد خلاقیت، دور‌شدن از روش‌های سنتی و ساختار شکنی به منظور پویا‌شدن سیستم شهرداری، تاکید کرد.

به گزارش کرنا، محسن تویسرکانی، در جلسه مدیران شهرداری کرمان، که ظهر امروز برگزارشد، ضمن تشکر از تلاش مجموعه شهرداری و نمایان‌تر شدن توانمندی‌ها نسبت به گذشته، گفت: کارهای عمرانی از اصلی‌ترین کارهای شهرداری است که البته به خوبی در این خصوص اقدام می‌شود، اما اعتقاد دارم که باید به سمت کارهای فوق برنامه پیش رویم.

وی، با اشاره به وظایف متعدد شهرداری، ادامه داد: بعضی از کارها ماندگاری ندارند بنابراین، ملزم هستیم که به سمت کارهای ماندگار و ریشه‌دار برویم و این مستلزم همکاری و هم‌اندیشی تمام بخش‌های شهرداری است که یکی از آن طرح جامع پسماند است.

تویسرکانی، با بیان اینکه طرح‌ها را باید در حوزه اجرا به ثمر برسانیم، ادامه داد: البته مدیران قوی بدون بودجه هم می‌توانند کار کنند.

وی افزود: البته شعاردادن بدون ایجاد زیرساخت و اطلاع‌رسانی به مردم محکوم به شکست است و خود به خود آن فرهنگ‌سازی مدنظر و هدف، نهادینه نمی‌شود؛ لذا توجیه زیرمجموعه اهمیت دارد.

شهردار کرمان، تغییر فرهنگ سازمانی را از جمله وظایف مدیریت دانست و گفت: باید کاری کنیم که مردم احساس کنند که تغییرات در حال انجام است و می‌دانیم که مدیران شهرداری توانمندی لازم را دارند.

وی ادامه داد: برای اولین بار چهارصد میلیارد تومان، اوراق مشارکت برای شهرداری رقم خورد و مسیرهای متعددی را برای اختصاص یافتن این امکان طی کردیم و ملزم به تحقق آن هستیم.

تویسرکانی، دنبال کردن موضوعات و استفاده از همه روزنه‌ها برای تحقق اهداف و دور شدن از کارهای سنتی و ساختارشکنی را مدنظر قرار داد و افزود: شهرداری یکی از دستگاه‌هایی که با کمترین موانع ضوابطی روبروست؛ لذا باید از این ظرفیت استفاده و روش‌های قدیمی را کنار بگذاریم.

وی با تاکید بر اینکه باید با زیرمجموعه‌ها جلسه بگذاریم و آنها را با راهبردها آشنا کنیم، گفت: با استفاده از ظرفیت بین‌بخشی در مدیریت آرامستان‌ها و مدیریت پسماند، اتفاقات خوبی رقم خورده و کارخانه نوآوری نیز در واقع به آبروی شهر کرمان تبدیل شده و مورد توجه مدیران استان است .

شهردار کرمان، استفاده از ظرفیت‌های مردمی را مطرح کرد و گفت: در کرمان شعارهای اجتماعی می‌دهیم اما در عمل برای حوزه‌های اجتماعی و محلات کاری نمی‌کنیم و شهرداران محله را تنها مطالبه‌گر عادت داده‌ایم؛ حال آنکه این افراد به نواقص محله‌ها اشراف بهتری دارند، ایرادات را می‌دانند و در جلب مشارکت‌های مردمی نیز، توانمند هستند.

وی، با بیان اینکه در حوزه اجرا مشکل داریم و استفاده از ظرفیت‌های اجتماعی با مشارکت مردم را نادیده گرفتیم،

یادآور شد: باید فرهنگ مشارکت را نهادینه کنیم و از مردم و شهرداران محله کمک بخواهیم تا در کنار شهرداری قرار گیرند که در این راستا انتصاب آقای حجت‌الاسلام و المسلمین خوش‌نظر مشاور شهردار در حوزه «فعال‌سازی ظرفیت‌های اجتماعی مردم‌پایه» برای تحقق این هدف است و امیدورایم مسیر خوبی ایجاد شود.

تویسرکانی، با بیان اینکه در حوزه شهرسازی اتفاقات خوبی رقم خورده است، ادامه داد: این معاونت هم باید در راستای باز شدن گره‌ها ساختار شکنی کند؛ زیرا این شرط پویا شدن یک سیستم است، اما در این حوزه موضوعات، عمیق و کارشناسی شده‌ای وجود دارد و بخش غالب آن به سیستم برون سازمانی وابسته است.

وی، وضعیت شهرسازی شهر کرمان را نامطلوب برشمرد و گفت: باید با مصوبات قوی محله‌ها را نجات دهیم.

شهردار کرمان، منطقه دو شهری را نیز از مناطق مهم و شلوغ شهری قلمداد کرد و یادآور شد : البته تکریم ارباب رجوع به برخورد مدیران بستگی دارد نه فضای کار؛ بنابراین، مدیریت زیرمجموعه اهمیت دارد و امیدورایم آقای محمدی با قدرت تمام کار را جلو ببرد.

وی بر الکترونیکی‌کردن فرایندها تاکید کرد و گفت: این حوزه در منطقه دو شهری باید نمود داشته باشد و نه تنها منطقه دو، بلکه مناطق دیگر نیز این فرایند را در دستور کار قرار داده و تامین درآمدهای شهری را مدنظر قرار دهند.

در ادامه معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری کرمان، با اشاره به تغییرات مجموعه شهرداری با هدف تکریم و معارفه تعدادی از مدیران، گفت: در این خصوص از مهندس سعیدی مدیر پیشین معاون معماری و شهرسازی که توانستند در حوزه الکترونیکی‌کردن خدمات و اصلاح فرایندها اقدامات خوب و نتایجی را به دست آورند تشکر می‌کنم.

وحید خطیبی، ضمن قبول مسئولیت رضا خیاط‌زاده، برای سرپرستی معاونت معماری و شهرسازی و انتصاب حمیدرضا محمدی، به عنوان سرپرست شهرداری منطقه دو، ادامه داد: امیدورایم نتیجه تغییرات در سیستم شهرداری موثر واقع شود.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین خوش‌نظر مشاور شهردار در حوزه ، ظرفیت‌های اجتماعی مردم‌پایه نیز خدمت به مردم را اصلِ کار مدیران اعلام کرد و افزود: امیدورایم اقدامات موثری برای مشارکت مردمی انجام دهیم و در امتداد مسیر ولایت، نقش کلیدی مردم را مدنظر قرار دهیم و با فعال‌سازی حوزه اجتماعی مردم پایه در پیشبرد اهداف سازمان‌ها به موفقیت دست یابیم.

در این جلسه طی حکمی از سوی شهردار کرمان، رضا خیاط‌زاده به عنوان سرپرست معاونت شهرسازی و معماری شهرداری و حمیدرضا محمدی به عنوان سرپرست شهرداری منطقه دو و حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدعلی خوش‌نظر به عنوان مشاور شهردار در حوزه ظرفیت‌های اجتماعی مردم‌پایه، منصوب شدند و از زحمات علی سعیدی معاون پیشین معماری و شهرسازی تشکر و قدر‌دانی شد.

0