عاون حملونقل و امور زیربنایی شهرداری کرمان، از اجرای گسترده عملیات آسفالت معابر در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ خبر داد و اعلام کرد: عملیات آسفالت معابر با تراکم بالای ۷۰ درصد تا پایان سال به طور کامل به اتمام خواهد رسید.
به گزارش کرنا، مهندس یحییزاده، با اشاره به اقدامات انجامشده در قالب طرح «جهاد آسفالت»، افزود: در ششماهه ابتدایی سال جاری، بیش از ۴۲۰هزار مترمربع آسفالت معابر خاکی و ۷۶۰هزار مترمربع لکهگیری آسفالت در سطح شهر کرمان اجرا شده است.
وی، همچنین بیان کرد: در بخش خصوصی نیز قراردادی به مساحت ۳۰۴هزار مترمربع برای روکش آسفالت منعقد شده که تاکنون حدود ۱۲۰هزار مترمربع آن در معابر مناطق مختلف شهر به اجرا درآمده است.
یحییزاده، گفت: از آغاز طرح «جهاد آسفالت» تا امروز، بیش از سهمیلیون مترمربع آسفالت، در معابر شهر کرمان، اجرا شده است.