شهردار کرمان از بازدید ۴۸۰هزار نفری مردم از «سومین جشنواره ملی نان کرمان»، خبر داد.
به گزارش کرنا، محسن تویسرکانی، با بیان اینکه بازدید بیش از ۴۸۰هزار نفر از ۴۰۰ غرفه این نمایشگاه، نشان داد هرچه برای مردم فرهنگ دوست کرمان تلاش کنیم کم است، گفت: پیوستهای فرهنگی و رسانهای که توسط شهرداری کرمان، برای این جشنواره تدارک دیده شد، تلاشی برای معرفی هرچه بیشتر این جشنواره بود، که خوشبختانه استقبال بینظیر مردم از آن، خستگی را از تن همکاران من زدود.
وی، بیان کرد: در حاشیه برگزاری سومین جشنواره ملی نان، کارگاههای متعددی مانند سفالگری، عروسکسازی، کاردستی و نقاشی، با هدف پرورش خلاقیت و ایجاد نشاط برای کودکان برگزار شد و کودکان کرمان، لحظات شاد و پر از خلاقیتی را در این کارگاهها، تجربه کردند.
شهردار کرمان، از اهالی رسانه و مطبوعات و فعالان فرهنگی و اجتماعی، دعوت کرد با تبیین وجوه مختلف این رویداد مهم، به برگزاری هرچه بهتر آن در سالهای آینده کمک کنند؛ چرا که جشنواره ملی نان کرمان، علاوه بر افزایش نشاط اجتماعی، توسعه صنعت گردشگری را نیز، در پیخواهد داشت.