دوشنبه 8 تیر 1405
  • شورا و شهر
  • شماره خبر: 9613431
  • 8 تیر 1405
  • 07:12
  • امتیاز:5/4
  • امتیاز شما
فرهنگسرای همت افتتاح شد

در پنجاهمین یکشنبه شهر پروژه‌های شهری‌؛

فرهنگسرای همت افتتاح شد

در پنجاهمین یکشنبه شهر پروژه‌های شهری‌ و یکصد‌وهفتمین طرح توسعه شهری کرمان، فرهنگسرای همت به یاد شهید مصطفی کوزئی، افتتاح و در اختیار شهروندان شهرک شهید همت، قرار گرفت.

به گزارش کرنا، در آیین افتتاح این فرهنگسرا که اعضای شورای شهر، مدیران شهرداری و مدیران حوزه های فرهنگی اجتماعی استان حضور داشتند شهردار کرمان با بیان اینکه همکاران شهرداری به همه ابعاد و وطایفی که دارند توجه می‌کنند، تاکید کرد: اگر همه واحدهای شهرداری به درستی نقش ایفا کنند اتفاقات خوبی در همه زمینه‌ها خواهد افتاد.

محسن تویسرکانی با تاکید بر اینکه ضرورت ارتقای سطح فرهنگ در حوزه شهری و اجتماعی پوشیده نیست، افزود: فرهنگسرای همت کار ارزشمند، لازم و به موقعی بود که با همت اعصای شورا و معاونت فرهنگی به نتیجه رسید.

وی، با اشاره به صد‌وهفتمین طرح توسعه شهری در ۲۹ ماه گذشته، اظهار داشت: همکاران باانگیزه، پرتلاش و پای کار در آبادانی شهر کرمان هرهفته یک اتفاق خوب و یک افتتاح را رقم می‌زنند.

وی، با اشاره به تعامل و هماهنگی کامل شهرداری با نهادهای دیگر و بدنه جامعه، خاطرنشان کرد: این یعنی شهرداری کرمان توان شروع پروژه‌های بزرگی مانند احدات تقاطع‌های غیرهمسطح اقدام کند.

وی، با بیان اینکه از مطالبه‌گری شهروندان کرمانی انرژی می‌گیریم، اظهار امیدواری کرد که شاهد فرهنگسازی در حوزه‌های شهروندی، دینی و مقاومت در این مرکز باشیم.

رئیس شورای اسلامی شهر کرمان نیز گفت: در فضای عمرانی، اگر اعتقاد داریم شهر، با وجود تک‌تک خانه‌ها شکل می‌گیرد و آباد می‌شود، در حوزه فرهنگی نیز فعالیت‌های خرد محله‌ای را باید همسطح کارهای بزرگ، و موتر بدانیم.

محمود بابایی، افزود : فرهنگ در نگاه اسلامی، بر سیاست و اقتصاد تاثیرگذار است و نمی‌توان آن را از اجتماع جدا کرد.

 معاون فرهنگی شهردار نیز با اشاره به عنایت ویزه شهردار به موضوعات فرهنگی، اظهار امیدواری کرد: این فرهنگسرا که یکی از نیازهای ضروری شهرک همت بود بتواند مورد استفاده مردم شریف منطقه قرار گرفته و پویایی و مشارکت پرشور آنها را جلب کند.

محمدرضا احمدی، مساحت فرهنگسرای همت را ۲۰۰۰ مترمربع عنوان کرد و افزود: ۱۱۰ مترمربع مساحت سالن اجتماعات، ۱۲۰ مترمربع سالن ورزشی، زمین روباز ورزشی و سه کلاس آموزشی، فضای مفید این فرهنگسرا است.

وی، با بیان اینکه فرهنگسراهای مناطق کم برخوردار، مشارکت بیش از ۲۰۰۰ نفر را در هر منطقه، جذب کرده‌اند، اظهار داشت: مدیران فرهنگسراها علاوه بر اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی، تعامل خوبی با شهروندان برقرار کرده و در مواردی نیز به خدمات خیریه می‌پردازند.

احمدی، از برگزاری طرح ویژه اردوی آموزشی فرهنگ شهروندی خبر داد و خاطرنشان کرد :در این طرح ۱۰۰۰ نفر از نوجوانان تحت آموزش مسائل فرهنگی در حوزه شهر و شهروندی قرار می‌گیرند.

وی، با بیان اینکه اعتقاد مربی، بر متربی، یعنی فردی که آموزش می‌بیند، موثر است، اظهار امیدواری کرد: این نگاه عمیق در فرهنگسراهای شهر جاری و ساری شود.

0